ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ατυχος στάθηκε στη χθεσινή προπόνηση ο Παναγιώτης Κόρμπος, ο οποίος υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στη δεξιά κνήμη και θα παραμείνει εκτός γηπέδων για ένα με ενάμιση μήνα. Ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Γιώργος Χάλαρης συνέχισε την αποθεραπεία του, ο Φράνσις Ντόε αποχώρησε λόγω ίωσης, ενώ ο Φώτης Καραγκιολίδης έχει υποστεί τενοντίτιδα στους προσαγωγούς.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στον Μισέλ Πλατινί έστρεψε το ενδιαφέρον της η «κυρία» για να αντικαταστήσει τον Λουτσιάνο Μότζι στη θέση του γενικού διευθυντή. Οι πληροφορίες θέλουν τον Μότζι να αποτελεί παρελθόν για την ομάδα μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και ο Γάλλος αποτελεί έναν από τους βασικούς υποψηφίους για να τον αντικαταστήσει. Ωστόσο, στη λίστα της οικογένειας Ανιέλι υπάρχουν και τα ονόματα των Φράνκο Μπλαντίνι και Τζιοβάνι Σαρτόνι.

ΕΚΘΕΣΗ ζωγραφικής με έργα του Βασίλη Διονυσόπουλου, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την ποδοσφαιρική διαδρομή του, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής (15-18/5). Τα εγκαίνια της έκθεσης, την οποία διοργανώνουν ο Α.Ο. Αστέρας 2004, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας και ο Αθλητικός Δημοτικός Οργανισμός, θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα (19.00) στα γραφεία του συλλόγου της Καισαριανής. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές Γιώργος Κούδας, Τάκης Λουκανίδης, Μίμης Παπαϊωάννου και Νίκος Σαργκάνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή