«Περίπατο» ο ΠΑΟ, 86-69 τον Πανιώνιο

«Περίπατο» ο ΠΑΟ, 86-69 τον Πανιώνιο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ούτε συνεννοημένοι να ήταν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός! Την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» έφταναν διά… περιπάτου στην πρώτη νίκη τους κόντρα στην ΑΕΚ, το ίδιο έκανε και ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του Γαλατσίου, με αντίπαλο τον Πανιώνιο (86-69). Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων επιβεβαιώθηκε και στο παρκέ, με τον Γιάκα Λάκοβιτς να δίνει την απαραίτητη ώθηση στους «πράσινους» στα δύο πρώτα δεκάλεπτα (24-17 και 43-31). Ο Πανιώνιος μείωσε μέχρι τους 12 πόντους, χάρις στις φιλότιμες προσπάθειες του Κρις Οουενς και τις εξάρσεις, χωρίς την ανάλογη διάρκεια, στην απόδοση του Ουίλιαμ Εϊβερι.

Ο Παναθηναϊκός δοκίμασε τις δυνάμεις του στο δεύτερο ημίχρονο, φροντίζοντας παράλληλα να κρατά σε απόσταση… ασφαλείας τον Πανιώνιο που κλήθηκε να αντιμετωπίσει και την απουσία των Πετρόπουλου και Μαρμαρινού. Ο Ομπράντοβιτς «ανακάτεψε την τράπουλα» αρκετές φορές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στους 12 παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ ο Πανιώνιος σκέφτεται πώς θα καταφέρει να οδηγήσει την προημιτελική σειρά των αγώνων του με τον ΠΑΟ και σε τρίτη αναμέτρηση.

ΠΑΟ: Αλβέρτης 3 (1), Σάκοτα 5 (1), Παπανικολάου 5 (1), Λάκοβιτς 14 (2), Μπατίστ 9, Φέμερλινγκ 4, Χατζηβρέττας 12 (1), Σπανούλης 8, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 3, Στεπάνοβιτς 6 (2), Τομάσεβιτς 15.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κέκελης 6, Βασιλόπουλος 3 (1), Περπέρογλου 5, Εϊβερι 14 (1), Αγγελόπουλος, Ηλιάδης 5, Οικονόμου 4, Μαυροειδής 8, Ραντοβάνοβιτς, Ταπούτος 4, Οουενς 20 (10 ριμπ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή