Βόμβα Σάντος: Δύο αγώνες και φεύγω…

Βόμβα Σάντος: Δύο αγώνες και φεύγω…

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Την αποχώρησή του απ’ την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ στο τέλος της περιόδου ανακοίνωσε χθες ο Φερνάντο Σάντος, στη συνέντευξη Τύπου. Αρχικώς, ο Πορτογάλος ανακοίνωσε την απόφασή του στους ποδοσφαιριστές του και τους ζήτησε να μη διαρρεύσει τίποτα προς τους εκπροσώπους του Τύπου έως την Κυριακή. Ωστόσο, μετά σχετικό ερώτημα που αφορούσε στο μέλλον του στην ΑΕΚ και αν αυτό σχετιζόταν απ’ τα αποτελέσματα της ομάδας στον τελικό και στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με την Ξάνθη, ο Σάντος είπε χαρακτηριστικά: «Εχω απαντήσει πολλές φορές, ότι η απόφασή μου δεν εξαρτάται από κανένα αποτέλεσμα. Εγώ θέλω από τους παίκτες μου να μπουν στο γήπεδο απόλυτα ήρεμα, χωρίς φόβο. Είπα στους παίκτες μου ότι είναι τα τελευταία μου δύο παιχνίδια ως προπονητής της ΑΕΚ».

Οταν ζητήθηκε απ’ τον Κώστα Κατσουράνη να σχολιάσει την απόφαση του προπονητή του, τόνισε: «Πρόσφερε πολλά αυτά τα δύο χρόνια. Ολοι ξέρουμε τα προβλήματα στην ΑΕΚ. Τα πήγαμε καλά, φτάσαμε στον τελικό και είμαστε ένα βήμα από το Τσάμπιονς Λιγκ. Εύχομαι στον Σάντος καλή συνέχεια. Θα τα δώσουμε όλα στον τελικό και για τον προπονητή μας, για να τον κάνουμε να φύγει υπερήφανος».

Τους… πρόλαβε;

Αναμφίβολα, η παραίτηση του Πορτογάλου ήταν χθες το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στο Ηράκλειο. Και εκείνο που παραμένει αδιευκρίνιστο είναι αν γνώριζε η διοίκηση την απόφαση του Σάντος. Εκτός αν ο τελευταίος… πρόλαβε τη διοίκηση Νικολαΐδη να του δείξει πρώτη τη θύρα εξόδου από την ΑΕΚ.

Σε ό,τι αφορά τον τελικό, ο Πορτογάλος ανέφερε: «Εννοείται πως ένας τελικός δεν παίζεται, κερδίζεται. Και εδώ είναι δύο ομάδες που θέλουν να κερδίσουν. Περιμένω θέαμα και δεν έχω καμία αμφιβολία πως και οι δύο ομάδες θα παίξουν για να κερδίσουν. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να το κερδίσουμε. Οταν έρχεσαι από τόσο μακριά για έναν τελικό και έχεις μόνο 90 λεπτά, πρέπει να εκμεταλλευθείς τις στιγμές που θα δοθούν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή