Και ο Παναθηναϊκός πάει στην ΕΡΤ

Και ο Παναθηναϊκός πάει στην ΕΡΤ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο οι υπογραφές λείπουν για να κλείσει και τυπικά η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την ΕΡΤ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών του δικαιωμάτων. Οι «πράσινοι» θα εξαντλήσουν πρώτα τον έναν χρόνο συμβολαίου που έχουν με το Supersport και από το 2007 μέχρι το 2009 θα μετακομίσουν (πλην εξαιρετικού απροόπτου) στην κρατική τηλεόραση, με τίμημα που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά εκτιμάται πως θα είναι περίπου ίδιο μ’ αυτό που συμφώνησε ο Ολυμπιακός. Κύκλοι της ΕΡΤ διαψεύδουν τα υπέρογκα ποσά που ακούγονται και τονίζουν ότι η συμφωνία με τις δύο ομάδες έκλεισε με «τιμές αγοράς». Η ΕΡΤ εξασφάλισε και τα δικαιώματα των εντός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων του την επόμενη περίοδο, αν φυσικά δεν βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ και αγωνιστεί στο UEFA. Οι διαπραγματεύσεις της ΕΡΤ με τον Παναθηναϊκό γίνονταν παράλληλα μ’ αυτές του Ολυμπιακού και μάλλον θα ανακοινωθούν επισήμως ταυτοχρόνως.

Στα αγωνιστικά, ανοικτό παράθυρο άφησε ο Παναθηναϊκός για τον Λουτσιάν Σανμαρτεάν, ενώ ταυτόχρονα έκλεισε οριστικά την πόρτα στον Νορτίν Βόουτερ. Ο μάνατζερ των δύο παικτών ήλθε στην Αθήνα προκειμένου να ενημερωθεί αν οι «πράσινοι» θα κάνουν χρήση του δικαιώματος μονομερούς ανανέωσης των συμβολαίων τους, που λήγουν τον Ιούνιο. Πήρε την απάντηση ότι η συνεργασία με τον Ολλανδό δεν θα παραταθεί, αλλά δεν πήρε ξεκάθαρη θέση για το μέλλον του Ρουμάνου.

Το θέμα είναι στην κρίση του Χανς Μπάκε, ο οποίος θα μιλήσει με τον Σανμαρτεάν μετά το τέλος του πρωταθλήματος και αναλόγως με το τι θα ακούσει, θα κρίνει αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, που δεν είναι και μικρό (250 χιλ. ευρώ ετησίως, χωρίς τα πριμ και τα μπόνους συμμετοχών) για παίκτη με μηδενική παρουσία εδώ και 1,5 χρόνο. Ο Σουηδός γνωρίζει το πλούσιο ταλέντο του Σανμαρτεάν, γνωρίζει όμως και τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του. Αν πειστεί ότι έχει διάθεση να παίξει μπάλα και θα πειθαρχεί στις αποφάσεις του, μάλλον θα τον κρατήσει.

– Ο Νίλσον συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Σουηδίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή