Μετά το παρκέ η Γκαραγκούνη αναζητεί και την εμπειρία της άμμου

Μετά το παρκέ η Γκαραγκούνη αναζητεί και την εμπειρία της άμμου

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες εμπειρίες στην… άμμο αναζητεί η Μαρία Γκαραγκούνη. Η βολεϊμπολίστρια, η οποία έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους στη σάλα, αποφάσισε να ασχοληθεί με το μπιτς βόλεϊ. Με παρτενέρ την έμπειρη Πόλα Κίτσου θα αγωνιστούν στο τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί (Τζιτζιφιές, 31/5-4/6) και, στη συνέχεια, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια, προς το παρόν, δεν σχεδιάζει να εγκαταλείψει το παρκέ αλλά το μέλλον είναι άδηλον.

Τους τελευταίους μήνες η Μαρία Γκαραγκούνη σκεφτόταν να ασχοληθεί και με το βόλεϊ της παραλίας αλλά περίμενε πρώτα να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα διότι ήθελε να προσθέσει έναν ακόμη τίτλο στο παλμαρέ της. Με την Πόλα Κίτσου τις συνδέει μακροχρόνια φιλία και αποφάσισαν να γίνουν αθλητικό ζευγάρι. «Το γεγονός ότι κάναμε ομάδα με την Πόλα δεν είναι τυχαίο. Ξέρω ότι θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ στις δυσκολίες και στις απαιτήσεις του μπιτς βόλεϊ και μπορώ να πως ότι έχω μεγάλη διάθεση να μάθω καινούργια πράγματα. Η αίσθηση της άμμου είναι τελείως διαφορετική. Στο μπιτς βόλεϊ χρειάζεται άλλη τεχνική. Ο ήλιος και η άμμος δυσκολεύουν. Τώρα έχω αρχίσει να συνηθίζω και μου βγαίνουν περισσότερα πράγματα», μας είπε η Μαρία Γκαραγκούνη, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της 6ης προπόνησής της στην άμμο.

Από το τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί στόχος των δύο αθλητριών είναι η συγκομιδή εμπειριών. «Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε βάλει στόχους. Θέλουμε να χαρούμε το παιχνίδι, κάτι το οποίο, τον χειμώνα, στη σάλα, εξαιτίας του άγχους του πρωταθλητισμού δεν μπορούμε να το κάνουμε. Για μένα είναι μία εντελώς καινούργια εμπειρία. Μπιτς βόλεϊ έχω παίξει σε διακοπές με φίλους. Το γεγονός ότι δύο άτομα έχουν να καλύψουν όλο το γήπεδο χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Θέλει να έχεις άριστη επικοινωνία με τη συμπαίκτριά σου και κατάλληλη χημεία για να μπορέσεις να ανταποκριθείς ως ομάδα. Με την Πόλα ταιριάζουμε. Μέχρι τώρα ποτέ στο παρελθόν δεν είχα σκεφτεί τον εαυτό μου αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ. Ενδεχομένως όμως να αλλάξω άποψη. Θέλω πρώτα να δω πώς θα εξελιχθεί αυτή η εμπειρία και ύστερα βλέπουμε. Προς το παρόν έχω να μάθω ακόμα πολλά», υπογράμμισε η πρώην διεθνής αθλήτρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή