Με… κύρος Μακ Κλάρεν η «Μπόρο»

Με… κύρος Μακ Κλάρεν η «Μπόρο»

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρόσωπο της βραδιάς θα βρίσκεται στο γήπεδο, καθώς ο Στιβ Μακ Κλάρεν θα κοουτσάρει για τελευταία φορά την αγγλική ομάδα, προτού στρέψει την προσοχή του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, την οποία θα αναλάβει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, στη θέση του Σβεν Γκόραν Ερικσον. «Αισθάνομαι ανακούφιση που η υπόθεση με την εθνική ομάδα έφυγε από τη μέση και τώρα μπορώ να συγκεντρωθώ απόλυτα στον τελικό. Ευτυχώς, δεν επηρέασε την πορεία μας, δεν μας δημιούργησε προβλήματα. Είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς με λίγα λόγια τη φετινή μας χρονιά. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έζησαν ποτέ δύο παιχνίδια σαν αυτά με τη Βασιλεία και τη Στεάουα. Εμείς τα ζήσαμε μέσα σε τρεις εβδομάδες. Πιστεύω ότι το κλειδί είναι η πείρα και θ’ αναζητήσω στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότερη. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Αν τα καταφέρουμε θα είναι μια καταπληκτική εβδομάδα. Θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Θα ναι συναρπαστικό όχι μόνο για μένα, αλλά για όλη την πόλη και τους φιλάθλους μας».

«Ξανά!»

Ενα σημαντικό αβαντάζ για τη Μίντλεσμπρο είναι πως δεν φοβάται πλέον να βρεθεί πίσω στο σκορ. Χρειαζόταν να πετύχει τέσσερα γκολ απέναντι στη Βασιλεία και τη Στεάουα και τα κατάφερε και τις δυο φορές, με «ήρωα» της τελευταίας στιγμής τον Ιταλό επιθετικό Μάσιμο Μακαρόνε: «Ηταν φανταστικό το συναίσθημα την πρώτη φορά. Δεν πίστευα βέβαια ότι θα ξανασυμβεί. Το 2004 κατακτήσαμε το Λιγκ Καπ, αλλά δεν είχα αγωνιστεί καθόλου στον τελικό. Τώρα μπορώ να πάρω το αίμα μου πίσω. Το όνειρό μου είναι να νικήσουμε με δικό μου γκολ στο τελευταίο λεπτό. Να συμβεί ξανά!»

Αυτήν την ικανότητα της αγγλικής ομάδας για «θαύματα» δείχνει να έχει εκτιμήσει δεόντως ο προπονητής της Σεβίλλης, Χουάντε Ράμος: «Γνωρίζουμε τις δυνατότητές τους. Εφόσον μπορούν να σκοράρουν με αυτόν τον τρόπο, πρόκειται για πολύ ικανούς αντιπάλους. Ακόμη κι αν χάνουν, διατηρούν την αυτοπεποίθησή τους και πιστεύουν στην ανατροπή. Εμείς ξέρουμε ότι ένα όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα με τη συμμετοχή μας στον τελικό κι αν τον κερδίσουμε θα κάνουμε πολύ κόσμο χαρούμενο. Εχουμε θετική διάθεση».

Διαιτητής του αποψινού τελικού θα είναι ο Γερμανός Χέρμπερτ Φάντελ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή