Σόλιντ: Πρέπει να είμαστε… πεινασμένοι

Σόλιντ: Πρέπει να είμαστε… πεινασμένοι

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ. «Θρύλε μας καλωσόρισες στο εξοχικό σου σπίτι, με τρίτη ήττα συνεχή μη φύγεις απ’ την Κρήτη». Με μια μαντινάδα υποδέχθηκαν περίπου 300 φίλοι του Ολυμπιακού την αποστολή των «ερυθρολεύκων» χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Λίγη ώρα αργότερα, ο Τροντ Σόλιντ ανέλυσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Παγκρήτιο Στάδιο, τις συντεταγμένες βάσει των οποίων θα πρέπει να πορευθούν οι Πειραιώτες για να κατακτήσουν και το κύπελλο: «Είναι απλό. Η ομάδα πρέπει να είναι «πεινασμένη» και αυτό πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο σφύριγμα. Αν δεν είμαστε «πεινασμένοι», δεν θα κερδίσουμε. Η ομάδα έχει εμπειρία, οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και ξέρουν ότι πρέπει να το πετύχουν. Αυτό σημαίνει σκληρή δουλειά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ρωτήθηκε αν ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να βρει στον τελικό τη χαμένη αγωνιστική του ταυτότητα. «Ο τελικός είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με αυτά του πρωταθλήματος. Είναι αλήθεια πως τώρα τελευταία είχαμε μια αντιμετώπιση παιχνιδιού διαφορετική. Ωστόσο, στο τελευταίο κρίσιμο παιχνίδι που δώσαμε και που ήταν ο επαναληπτικός ημιτελικός του κυπέλλου με τη Λάρισα, η ομάδα έδειξε το πρόσωπο που έπρεπε και πιστεύω πως και στον τελικό θα έχουμε ανάλογη συμπεριφορά, γιατί είναι παιχνίδι χωρίς επιστροφή, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά.

Οποτε χρειάστηκε, ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Είκοσι ημέρες περιμένουμε αυτό το ματς και θα δείξουμε το πρόσωπο που πρέπει. Φαίνεται αυτό και στις προπονήσεις», είπε ο αρχηγός. Απ’ τον Τροντ Σόλιντ ζητήθηκε να σχολιάσει την απουσία του Ριβάλντο: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κερδίσει μόνος του ένα παιχνίδι, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό. Με απασχολεί συνολικά η ομάδα και όχι ένας ποδοσφαιριστής. Με ή χωρίς τον Ριβάλντο είμαστε πολύ δυνατοί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή