Το Μαρούσι για 6η νίκη επί ΠΑΟΚ

Το Μαρούσι για 6η νίκη επί ΠΑΟΚ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O ΠΑΟΚ έφτασε μια «ανάσα» από την ανατροπή του πλεονεκτήματος έδρας του Αμαρουσίου, αλλά διά χειρός Αλέξη Κυρίτση, ο «Δικέφαλος» του Βορρά αναγκάζεται σήμερα (19.00, SuperSport) να ισοφαρίσει σε 1-1 νίκες και να οδηγήσει τη σειρά των αγώνων του και σε τρίτη αναμέτρηση. Ο Κυρίτσης ευστόχησε στην τελευταία επίθεση του αγώνα και το Μαρούσι πήρε το προβάδισμα.

«Ολα τα ματς είναι διαφορετικά στα πλέι οφ και υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες. Εμείς θα πάμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να κερδίσουμε, αρκεί να κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής μας και αν γίνει αυτό και είμαστε συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε», είπε ο πρωταγωνιστής του πρώτου αγώνα που χάρισε την πέμπτη νίκη του Αμαρουσίου, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, σε ισάριθμα παιχνίδια της εφετινής περιόδου. Από το Μαρούσι θα απουσιάσει ο Γιώργος Καράγκουτης, λόγω τραυματισμού (διάστρεμμα).

Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει τη «μάχη» και στοχεύει στην επιστροφή του στον τόπο του… «εγκλήματος». Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης με το «μπρος – πίσω» που έκανε, «χάρισε» την τελευταία επίθεση του προχθεσινού αγώνα στο Μαρούσι και μάλλον δεν «συγχωρεί» τον εαυτό του για το λάθος του: «Εχουν δίκιο ό,τι και να μου πουν. Ημουν ο χειρότερος παίκτης σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει, όμως, τίποτα. Εγινε το 1-0 αλλά η σειρά τελειώνει στις δύο νίκες. Ας μη βιάζονται κάποιοι να μας ξεγράψουν…». Ο Γκαγκαλούδης χαρακτήρισε εσκεμμένα δημοσιεύματα εφημερίδων της Θεσσαλονίκης, ότι δεν είχε τη σκέψη του στον προχθεσινό αγώνα, επειδή του έγινε πρόταση από τη Σιένα, η οποία έχει συμφωνήσει με τον Χρήστο Χαρίση…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή