Εμπόδιο στον δρόμο του Μάρκου Παγδατή

Εμπόδιο στον δρόμο του Μάρκου Παγδατή

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη… γωνία περίμενε ο Αντι Ρόντικ τον Μάρκο Παγδατή. Ο Αμερικανός τενίστας νίκησε τον Κύπριο με 3-6, 6-1, 6-2 και πήρε ρεβάνς για την ήττα του στον τέταρτο γύρο του αυστραλιανού όπεν. Τώρα, στο δεύτερο γύρο του τουρνουά «Μάστερς» της Ρώμης θα παίξει με τον Βρετανό Γκρεγκ Ρουσέντσκι.

Η αρχή δεν ήταν το ήμισυ του παντός για τον Παγδατή. Προηγήθηκε, αλλά έχασε στο δεύτερο σετ ενώ στο τρίτο τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο. Χαρακτηριστικό της… σύγχυσής του ήταν ότι την ώρα που σέρβιρε έκανε τρία αβίαστα λάθη και ένα διπλό λάθος, για να χαρίσει στον Ρόντικ τη νίκη. Στον πρώτο γύρο, ο Κύπριος είχε υπερισχύσει του Βέλγου, Ρόχους με 7-5, 6-4.

– Με τριαντάφυλλα και επευφημίες υποδέχτηκαν τη Μαρτίνα Ναβρατίλοβα στην Πράγα. Ο ζωντανός θρύλος του γυναικείου τένις επέστρεψε στην πατρίδα του ύστερα από 20 χρόνια προκειμένου να πάρει μέρος σε τουρνουά. «Δεν θα αντάλλαζα με τίποτα την εμπειρία. Ενας άνθρωπος δεν μπορεί να προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Οταν έβγαινα στο κορτ έλεγα στον εαυτό μου ότι κάτι πρέπει να κάνω, για να μην με επηρεάσει», δήλωσε. Στο διπλό, με την Τσέχα παρτενέρ της, Μπάρμπαρα Στρίκοβα, απέκλεισαν με 6-2, 6-3 την Τσέχα, Μπλαχότοβα και την Αμερικανίδα, Ρόλε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή