Λάρισα: νίκη με ΠΑΟ για Ιντερτότο

Λάρισα: νίκη με ΠΑΟ για Ιντερτότο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κρυφό πόθο» χαρακτήρισε τη συμμετοχή της Λάρισας στο κύπελλο Ιντερτότο ο Γιώργος Δώνης, με αποτέλεσμα η νίκη επί του Παναθηναϊκού ν’ αποτελεί μονόδρομο για τους «βυσσινί». «Είναι πολύ σημαντικό ότι αντιμετωπίζουμε τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού στόχος είναι η διατήρηση της 7ης θέσης. Από φέτος το Ιντερτότο είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση, γιατί με δύο αγώνες μπορεί να βρεθείς κατευθείαν στο UEFA. Στα υπέρ μας είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει μια χρονιά που δεν ήταν η καλύτερή του και είναι λογικό να μην έχουν οι παίκτες του την καλύτερη ψυχολογία. Στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε αυτό το στοιχείο και να φτάσουμε στη νίκη», είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ.

Ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας λέγοντας ότι παραμένει ο ίδιος είτε η ομάδα βγει στο Ιντερτότο είτε όχι. «Στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι κάθε χρονιά και να προχωράμε με σταθερά βήματα στον επόμενο στόχο. Θέλουμε να φέρουμε τους κατάλληλους παίκτες στις κατάλληλες θέσεις. Τη στιγμή που μιλάμε είμαστε αρκετά κοντά σε δύο μεταγραφές τις οποίες ευελπιστώ ότι θα οριστικοποιήσουμε σύντομα», υπογράμμισε.

Στα αγωνιστικά, ο Κοτσόλης ξεπέρασε το πρόβλημά του και επιστρέφει εναντίον της πρώην ομάδας του. Ο Κατσιαρός, σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, ενώ νοκ άουτ έχουν τεθεί ο τραυματίας Σπάσιτς και ο τιμωρημένος Βέλα Τζούνιορ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή