Νικολαΐδης: Δεν φοβάμαι

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πικραμένος εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά το τέλος του παιχνιδιού. «Εγινε ένας κακός αγώνας. Μέχρι να σημειώσει το πρώτο γκολ ο Ολυμπιακός, είχαμε ελαφρά υπεροχή. Τουλάχιστον μπήκαμε με καλή νοοτροπία στο παιχνίδι», είπε. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, πάντως, δεν έδειξε να ανησυχεί εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη, ο οποίος θα κρίνει και τη δεύτερη θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ. «Δεν φοβάμαι», τόνισε, ενώ δεν σχολίσε τις δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος πριν από τον τελικό.

Αντίθετη άποψη είχε ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος. «Ημαστε τραγικοί στο δεύτερο ημίχρονο. Αν παίξουμε έτσι και την Κυριακή θα χάσουμε και τη δεύτερη θέση», είπε χαρακτηριστικά. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έμεινε για μια ακόμη χρονιά χωρίς τίτλο. «Η φετινή χρονιά είναι καλύτερη από την προηγούμενη από τη στιγμή που θα βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ. Η επόμενη μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη. Στον αγώνα χάσαμε ευκαιρίες και μαζί και το ματς. Κακά τα ψέματα, όλοι πάνω ξέραμε τι θα γίνει με τον προπονητή», δήλωσε ο διεθνής επιθετικός.

«Το ματς ήταν 50-50 στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από μας, πίεσε πολύ. Τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα στο ματς με την Ξάνθη. Δεν μας επηρέασε η δήλωση του κυρίου Σάντος», υποστήριξε ο Εμερσον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή