ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΦΗ – ΝΤΑΒΙΝΤΣΟΝ

«Θα κερδίσουμε»

«Οχι μόνο εγώ, αλλά και όλα τα άλλα παιδιά θα εκπλήξουμε ευχάριστα τους οπαδούς μας στο κυριακάτικο παιχνίδι. Σίγουρα ο αγώνας δεν είναι εύκολος και δεν υποτιμούμε τον αντίπαλό μας. Ομως εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα. Το είχαμε αποδείξει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Λιβαδειά, όπου από καθαρή ατυχία χάσαμε 1-0, θα το αποδείξουμε και στο κυριακάτικο ματς, το οποίο θα κερδίσουμε. Δεν υπάρχει κανένα άγχος», δήλωσε ο Ντάβιντσον μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, αναφορικά με το παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Λεβαδειακό. «Πρέπει να έχουμε υπομονή και να μην περιμένουμε από το πρώτο λεπτό να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Υπομονή πρέπει να έχουν και οι φίλαθλοι στις εξέδρες. Ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα που θα πρέπει να πανηγυρίζει, επειδή θα κερδίσει τον Λεβαδειακό και θα εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, που πρέπει να κυνηγά τη διάκριση. Δεν είναι της παρούσης στιγμής να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες, γιατί έφθασε η ομάδα σε αυτό το σημείο. Αυτό που έχει σημασία τώρα και εκεί είναι το μυαλό όλων, είναι η νίκη στο κυριακάτικο ματς και μόνο», συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος παίκτης.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Σαμπάνιες στην Τρίπολη

Τον τίτλο του πρωταθλητή (και μαθηματικά) κατέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τη νίκη του επί του Αγίου Δημητρίου με 2-0, στο πλαίσιο της 32ης εμβόλιμης αγωνιστικής του 1ου ομίλου. Αναφορικά με τη δεύτερη θέση, που οδηγεί απευθείας στην άνοδο, τα πράγματα δεν άλλαξαν αφού Εθνικός και Μεσσηνιακός, συνέχισαν με νίκες. Οι Πειραιώτες επικράτησαν της Θύελλας Πατρών με 2-0, ενώ οι Καλαματιανοί νίκησαν 2-1 τη Ρόδο. Μοιραία, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους, την τελευταία αγωνιστική, στη μεταξύ τους αναμέτρηση, στην Αθήνα. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Βύζας Μεγάρων – Παναιτωλικός 1-0, Διαγόρας Ρόδου – Κερατσίνι 0-0, Ιωνία 2000 Χανίων – Λήλας Βασιλικού 0-2, Αχαρναϊκός – Απόλλων Σμ. 0-1, Ατσαλένιος – Αχαϊκή 2-0 (άνευ αγώνος). Ρεπό είχε ο Αιολικός Μυτιλήνης.

ΕΡΤ

Επικύρωσε τη συμφωνία

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΕΡΤ Α.Ε., στην οποία δεν αναφέρονται τα ποσά που έδωσε, ανακοίνωσε και επισήμως την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα μ’ αυτήν η ΕΡΤ Α.Ε. απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τις περιόδους 2006 – 2007 και 2007 – 2008 αντίστοιχα, με «option» για έναν ακόμη χρόνο.

ΣΕΡΒΙΑ

Κυπελλούχος ο Ερ. Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 4-2 της ΟΦΚ Βελιγραδίου στην παράταση, στον τελικό του κυπέλλου Σερβίας/Μαυροβουνίου, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του νταμπλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή