«Πετούν» για να βαδίσουν χωρίς δύο

«Πετούν» για να βαδίσουν χωρίς δύο

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τα δύο μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος (Αθανασία Τσουμελέκα, Αθηνά Παπαγιάννη) θα μετάσχει η Ελλάς στο 22ο παγκόσμιο κύπελλο βάδην ανδρών – γυναικών και εφήβων – νεανίδων, το οποίο θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Μαΐου στην πόλη Κορούνια της Ισπανίας. Η ομάδα αποτελείται από τους:

50 χλμ. ανδρών: Κώστας Στεφανόπουλος, 20 χλμ. ανδρών: Θόδωρος Κουπίδης, Αλέξανδρος Σπηλιόπουλος, 20 χλμ. γυναικών: Αλεξία Τριανταφύλλου, Δέσποινα Ζαπουνίδου, Μαρία Χατζηπαναγιωτίδου, 10 χλμ. εφήβων: Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, Βασίλης Χρυσικός, 10 χλμ. νεανίδων: Σπυριδούλα Σταύρου. Η αποστολή θ’ αναχωρήσει σήμερα.

– Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και οι αγώνες του στίβου έχουν αρχίσει. Την Κυριακή θα διεξαχθούν στο ΕΑΚ Ελευθερίας Ηρακλείου τα «19α Κνώσεια», στους οποίους θα πάρουν μέρος πολλοί γνωστοί αθλητές. Το πρόγραμμα για τις κατηγορίες ανδρών και γυναικών περιλαμβάνει σφυροβολία Α, Γ, επί κοντώ Α, Γ, ακοντισμό Α, Γ, ύψος Α, Γ, σφαιροβολία Α, Γ, μήκος Α, Γ, 400 μ. Α, Γ, δισκοβολία Α, Γ, 100 μ. εμπόδια Γ, 100 μ. Α, Γ, 1.500 μ. Γ και 200 μ. Α. Θα γίνουν και πολλά αγωνίσματα εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων, παμπαίδων και παγκορασίδων.

– Το Φεστιβάλ Ρίψεων της Τρίπολης έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους αγώνες που διεξάγονται στην Ελλάδα και προσελκύει πολλούς καλούς Ελληνες ρίπτες. Εφέτος το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 21 του μηνός και διοργανωτές είναι ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και ο δήμος της Τρίπολης.

Στόχος των διοργανωτών είναι στον εφετινό αγώνα να μετάσχουν όλοι οι κορυφαίοι ρίπτες μας, που θα προσελκύσουν τους φιλάθλους στο στάδιο της Τρίπολης, για να τους παρακολουθήσουν, και η επίτευξη σπουδαίων επιδόσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή