Ερχονται τα δύσκολα

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα εύκολα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό πέρασαν και τώρα έρχονται τα δυσκολότερα. Οι «πράσινοι» και οι «ερυθρόλευκοι» μετέτρεψαν σε… υγιεινούς περιπάτους τους αγώνες του πρώτου γύρου των πλέι οφ, προκαλώντας σκεπτικισμό στις αποκλεισμένες ομάδες του Πανιωνίου και της ΑΕΚ.

Η έναρξη του δεύτερου ημιτελικού γύρου των πλέι οφ ορίσθηκε για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο Γαλάτσι, τον Αρη και τον Ολυμπιακό να περιμένει τον νικητή του τρίτου αγώνα Αμαρουσίου – ΠΑΟΚ (αύριο) για να τον φιλοξενήσει στο ΣΕΦ, την ερχόμενη Τρίτη.

Αμφότεροι οι παίκτες των «αιωνίων» αντιπάλων πήραν ρεπό, χθες και σήμερα αρχίζει η προετοιμασία τους. Στον Παναθηναϊκό, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς συνεχάρη τους παίκτες του για την αήττητη πρόκρισή τους στα ημιτελικά των πλέι οφ, αλλά ο Σέρβος τεχνικός θα πρέπει να περιμένει το ιατρικό τιμ για να διαπιστώσει το μέγεθος των τραυματισμών του Βλάντο Σκεπάνοβιτς και του Κώστα Τσαρτσαρή. Ο πρώτος υπέστη διάστρεμμα στο προχθεσινό παιχνίδι του Ελληνικού και άρχισε θεραπευτική αγωγή, προκειμένου να προλάβει να δώσει «το παρών» στο πρώτο ραντεβού με τον Αρη. Ο Τσαρτσαρής τραυματίστηκε στο γόνατο και χθες υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν αρνητική. Σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση, ο Τσαρτσαρής έχει υποστεί κάκωση στον μηνίσκο του αριστερού γόνατου και αναμένεται να ξεπεράσει το πρόβλημά του, μέχρι τον προσεχή, πρώτο ημιτελικό.

Στον Ολυμπιακό, η αναμονή του επόμενου αντιπάλου ανάγκασε τον Γιόνας Καζλάουσκας να δώσει ρεπό, παρά την αρχική διάθεσή του να μην αφήσει τους παίκτες του να χαλαρώσουν. «Δεν θα ήθελα να σας δώσω ρεπό, αλλά μάλλον είστε τυχεροί γιατί το επόμενό μας παιχνίδι αργεί», τους είπε γελώντας στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι με την «Ενωση». «Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Δεν πρέπει να γκρεμίζουμε ό,τι χτίζουμε με ιδρώτα. Πολλές φορές επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να γίνει επικίνδυνη γιατί χαλαρώσαμε και νομίζαμε ότι όλα έχουν τελειώσει. Αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει», κατέληξε ο Λιθουανός προπονητής, ενώ ο Τάιους Εντνι έκρινε δυσκολότερη τη συνέχεια των πλέι οφ: «Δεν πίστευα ότι θα προκριθούμε τόσο άνετα. Περίμενα πιο σκληρή την ΑΕΚ. Η συνέχεια δεν θα είναι το ίδιο εύκολη. Ναι μεν είμαστε σε καλό ρυθμό, αλλά θα πρέπει να τον διατηρήσουμε. Αμεσα οφείλουμε να ξεχάσουμε τα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ και να δουλέψουμε, χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε».

– Οι Ισπανοί επιμένουν για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και το ενδεχόμενο μεταγραφής του από την Ντιναμό Μόσχας στην Μπαρτσελόνα ή στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Mundo Deportivo, ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος αντίπαλος της Μπαρτσελόνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή