Στον πυρετό της φιέστας

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O επαγγελματίας προγραμματιστής εορταστικών εκδηλώσεων για την κατάκτηση τίτλων, βρίσκεται και πάλι σε δουλειά. Ο Ολυμπιακός ζει στους ρυθμούς της κυριακάτικης φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Στις 5.45 μ.μ. της Κυριακής θα αρχίσει ο ακροτελεύτιος αγώνας του πρωταθλήματος με τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκη, μετά το τέλος του οποίου θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στους «ερυθρολεύκους», παρουσία του Μαραντόνα. Ομως, η γιορτή θα αρχίσει πολλές ώρες νωρίτερα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Καραϊσκάκη και στην εμπορική στοά, όπου η πειραϊκή εταιρεία ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για όλους όσοι θα βρεθούν εκεί. Μάλιστα, δεν θα αφήσει παραπονεμένους όσους δεν εξασφάλισαν εισιτήριο (εξαντλήθηκαν πια) για τη φιέστα, καθώς θα τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη έξω από το Καραϊσκάκη. Χθες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την κατάκτηση του νταμπλ. Ανάμεσα σε άλλα, ξεχωρίζουν τα εγκαίνια του μουσείου του Ολυμπιακού στην εμπορική στοά του γηπέδου Καραϊσκάκη: «Ο Ολυμπιακός την Κυριακή γιορτάζει την κατάκτηση του νταμπλ για την περίοδο 2005-2006. Τη χαρά ενός ακόμα τίτλου που έρχεται να προστεθεί στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου και να επικυρώσει μια θριαμβευτική πορεία εννέα χρόνων, ο Ολυμπιακός θέλει να τη μοιραστεί με τον κόσμο του. Από το πρωί μέχρι το βράδυ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», η ατμόσφαιρα θα είναι πανηγυρική και μουσική θα ακούγεται σε όλο τον χώρο.

Στις 11.30 θα γίνουν τα εγκαίνια του μουσείου, ενώ από τις 13.00 και έως τις 15.00, ο κόσμος θα μπορεί να βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες με τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες. Θα υπάρχει δυνατότητα για όποιον το επιθυμεί να κάνει τατουάζ το σήμα του Ολυμπιακού, ενώ θα γίνει και διαγωνισμός graffiti, στους τοίχους του γηπέδου».

– Οπως αναμενόταν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Ντιντιέ Ντομί για τα επόμενα τρία χρόνια.

– Την τσέχικη, Γιάμπλονετς, τη γερμανική, Αρμίνια Μπίλεφελντ και την αγγλική Μπλάκμπερν θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός σε φιλικά παιχνίδια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή