ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ

Τρέχει στην Ντόχα ο Π. Ιακωβάκης

Η Ντόχα, πρωτεύουσα του Κατάρ, είναι η δεύτερη διεθνής αγωνιστική στάση του πρωταθλητή των 400 μ. με εμπόδια, Περικλή Ιακωβάκη στην εφετινή περίοδο του στίβου. Θα τρέξει σήμερα στο μίτινγκ της σειράς γκραν πρι, που θα γίνει εκεί, με στόχο να επιβεβαιώσει την καταπληκτική επίδοση (47.82), που πέτυχε στην Οζάκα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ

Δύο πάνε καλά

Ο Βύρων Κοκκαλάνης πάει καλύτερα από τους Ελληνες που μετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, το οποίο διεξάγεται στην Αυστρία. Μετά την 4η ιστιοδρομία ήταν 5ος στην κλάση RSX. Στην ίδια 7ος είναι ο Ι. Χρυσοχού. Στα 470 ανδρών, οι Βάσιλας – Μιτάκης είναι 18οι, έπειτα από τέσσερις κούρσες και οι Κοσματόπουλος – Α. Παπαδόπουλος 24οι και στα 49άρια (έξι ιστιοδρομίες) οι Παχούμας – Σιούζιος, 22οι.

ΤΕΝΙΣ

Προκρίθηκε η Λένα

Η Λένα Δανιηλίδου προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του διπλού του τουρνουά 1,34 εκατ. δολ., που διεξάγεται στο Βερολίνο. Με την Ισπανίδα Αναμπέλ Μεδίνα Γκαρίγκες, επικράτησαν στο Β΄ γύρο των Ραντιόνοβα (Ρωσία)/Βανκ (Ρουμανία) με 6-3, 0-6, 6-1 και πήραν το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Ανάμεικτα συναισθήματα

Με μία νίκη και μία ήττα άρχισαν τις υποχρεώσεις τους στο σιρκουί του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ (Μόντενα) η κάθε μία από τις εθνικές ομάδες γυναικών. Οι Βάσω Καραντάσιου/Βίκυ Αρβανίτη και Θάλεια Κουτρουμανίδου/Μαρία Τσιαρτσιάνη σήμερα θα αντιμετωπίσουν, αντιστοίχως, τις Γιαπωνέζες, Τανάκα – Κοϊζούμι, και τις Γερμανίδες, Εκλ και Κάουπ.

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Ελπίδες από την Ιωάννου

Αλλη μία ελπιδοφόρα εμφάνιση πραγματοποίησε η νεαρή τοξότης, Ελένη Ιωάννου. Στο γκραν πρι της Κροατίας έφτασε στην οκτάδα του Ολυμπιακού γύρου στο σύνθετο τόξο. Στους 32 των ανδρών μπήκε ο Γ. Καλαδάμης και στους 64 ο Κ. Καλαματιανός. Το ίδιο πέτυχαν στις γυναίκες η Χαρ. Παρασκευά και η Πολ. Τζάνογλου. Στο Ολυμπιακό τόξο καλύτερα πήγαν στον αγώνα κατάταξης ο Πρ. Σταματόπουλος (52ος) και οι Ελπ. Ρωμάντζη (34η), Εύη Ατλα (49η) και Αντ. Μαντακάκη (61η), που συνεχίζουν στη φάση των 64.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Η νέα γενιά στη Φλώρινα

Η νέα γενιά της ελληνικής άρσης βαρών θα αγωνισθεί από σήμερα ώς και την Κυριακή στα πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων – νεανίδων και νέων (ανδρών – γυναικών), που θα γίνουν στη Φλώρινα. Σήμερα, από τις 10.00, θα γίνουν οι αγώνες των γυναικών και των νεανίδων, ενώ στις 17.00 θ’ αρχίσουν οι άνδρες.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Δύο έφηβοι κι ένα κορίτσι

Με εντυπωσιακές κούρσες συνεχίστηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, ο τελικός του πρωταθλήματος υπερπήδησης εμποδίων. Στην κατηγορία των εφήβων προηγούνται οι Γ. Βορεόπουλος και Δ. Μανδρίνος. Στην κατηγορία νεολέκτων ίππων πρώτη είναι η Ελίνα Δενδρινού. Το σημερινό πρόγραμμα θ’ αρχίσει στις 15:15.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Η Πετραλιά στη Λωζάννη

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Διεθνούς Ιδρύματος Ολυμπιακής Εκεχειρίας, στη Λωζάννη (Ελβετία) θα παραστεί σήμερα, με την ιδιότητα της αντιπροέδρου του, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Φάνη Πάλλη – Πετραλιά. Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα γίνουν και τ’ αποκαλυπτήρια του αγάλματος «Ολυμπιακή Εκεχειρία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή