ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ

Χωρίς… αναστολές

Το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ολοκληρώσει το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα. Η βασική του καινοτομία, που πιστεύεται ότι θα βοηθήσει στην πάταξή της, είναι πως καμία ποινή δεν θα έχει πλέον ανασταλτικό χαρακτήρα.

«ΕΦΥΓΕ» ο ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΠΑΝΑΝΙΔΗΣ

Πενθεί η δημοσιογραφία

Η οικογένεια των αθλητικών συντακτών πενθεί την απώλεια του Πάτροκλου Πανανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 31 του χρόνια, θύμα τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στην παραλιακή λεωφόρο τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Ο Πάτροκλος Πανανίδης ήταν υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ενώ υπήρξε για τρία χρόνια συνεργάτης της ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 16.00, από το Κοιμητήριο της Καισαριανής.

ΕΠΑΕ

SΟS προς ΕΛ.ΑΣ.

Τη λήψη αυξημένων μέτρων από την αστυνομία σε τρία παιχνίδια της Α΄ Εθνικής, πέντε της Β΄ Εθνικής και έξι της Γ΄ Εθνικής ζήτησε χθες εγγράφως η ΕΠΑΕ απ’ τη γενική διεύθυνση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Λόγω της βαθμολογικής κρισιμότητας που παρουσιάζουν οι συναντήσεις της τελευταίας αγωνιστικής, ΟΦΗ – Λεβαδειακού και Αιγάλεω – Πανιωνίου, αλλά και της ιδιαιτερότητας του αγώνα ΠΑΟΚ – Καλαμαριάς, με αφορμή τις πρόσφατες αντιδράσεις μερίδας οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, η ΕΠΑΕ ζήτησε επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις στα γήπεδα. Το ίδιο ισχύει και για τα παιχνίδια Θρασύβουλου – Παναχαϊκής, Πανηλειακού – Πανσερραϊκού, Νίκης Βόλου – Καστοριάς, Αρη – Κέρκυρας, Προοδευτικής – Βέροιας και Απόλλωνα – Εθνικού, Αχαρναϊκού – Μεσσηνιακού, Πανθρακικού – ΠΑΣ Γιάννινα, Αγροτικού Αστέρα – Αν. Αρτας και Πολύκαστρου – Λαμίας.  

ΒΑΣΣΑΡΑΣ

Γεύση από Μουντιάλ

Για να χρυσώσει το χάπι απ’ τον αποκλεισμό του από το Παγκόσμιο Κύπελλο, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας κάλεσε τον Κύρο Βασσάρα να σφυρίξει στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσουν τα «πάντσερ» με την Ιαπωνία στις 30 Μαΐου. Βοηθοί του Θεσσαλονικιού ρέφερι θα είναι οι Μποζατζίδης, Δάλλας.

ΟΦΗ – ΣΗΦΑΚΗΣ

«Για την ιστορία μας»

«Εμείς κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και η υλοποίηση του στόχου μας εξαρτάται αποκλειστικά από μας και από κανέναν άλλο. Στους παίκτες μου υπάρχει μεγάλη φλόγα και δίψα για νίκη την Κυριακή. Σε 90΄ καλούμαστε να υπερασπισθούμε την ιστορία του ΟΦΗ και τη χαμένη υπερηφάνεια του κόσμου μας, που θα μας στηρίξει στη δύσκολη αποστολή μας», δήλωσε ο Μύρωνας Σηφάκης για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, τον οποίο χαρακτήρισε «ομάδα καλά δουλεμένη, με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και επικίνδυνη στις στημένες φάσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή