Τελευταία και φαρμακερή για Μαρούσι – ΠΑΟΚ

Τελευταία και φαρμακερή για Μαρούσι – ΠΑΟΚ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ έφερε την επιχείρηση πρόκρισης στον ημιτελικό γύρο των πλέι οφ, στο «πενήντα πενήντα», κόντρα στο Μαρούσι, το οποίο, όμως, θα δώσει τον τρίτο αγώνα του με τον «Δικεφάλο» του Βορρά και πάλι στην έδρα του Αγίου Θωμά.

«Τώρα, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και ας αγωνιζόμαστε στην έδρα του Αμαρουσίου. Πιστεύουμε στην πρόκριση μετά και την εξέλιξη που είχαν τα δύο παιχνίδια. Με καλή άμυνα και πίστη στις δυνατότητές μας μπορούμε να αντεπεξέλθουμε…», υποστήριξε ο Ζούγιοβιτς, ενώ στον αντίποδα ο Σωτήρης Νικολαΐδης, έδωσε σύνθημα νίκης, εν όψει του αυριανού αγώνα: «Πάει πέρασε. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας και μαζί την ευκαιρία να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Αυτή είναι η φύση των πλέι οφ. Δεν ωφελεί να στεκόμαστε σε αυτό το παιχνίδι και όσα έγιναν στο τελευταίο τετράλεπτο. Ούτε να μουρμουράμε. Αλλωστε, μπορεί για 36 λεπτά να κυριαρχήσαμε, αλλά κάναμε και εμείς λάθη». Ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Τρε Σίμονς που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, δεν προπονήθηκαν χθες, αλλά θα τεθούν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να ζητήσει επίσημα εισιτήρια για τον συγκεκριμένο κρίσιμο αγώνα, αλλά δεν αποκλείεται η παρουσία μεμονωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή