«Επέστρεψαν» Χιτ και Κλίπερς

«Επέστρεψαν» Χιτ και Κλίπερς

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Μαϊάμι Χιτ και οι Λος Αντζελες Κλίπερς, κάθε άλλο παρά έμειναν με «σταυρωμένα χέρια», ύστερα από την πρώτη ήττα τους στους ημιτελικούς του ΝΒΑ, απο τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς και τους Φοίνιξ Σανς.

Μαϊάμι Χιτ – Νιου Τζέρσεϊ Νετς: 111-89 Ο Ντουέιν Ουέιντ έδωσε το σύνθημα και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ακολούθησαν στη νίκη του Μάιαμι με 111-89. Ο ολ σταρ γκαρντ πέτυχε τους 17 από τους 31 πόντους του στην πρώτη περίοδο, στην οποία το Μαϊάμι ξέφυγε στο σκορ (25-4) και ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε από πολύ νωρίς. «Μπορούσες να καταλάβεις ότι ο Ντουέιν βρισκόταν σε διαφορετική κατάσταση. Ηταν πολύ αναστατωμένος από τη ήττα του πρώτου αγώνα. Παίξαμε το καλύτερο δωδεκάλεπτο της φετινής χρονιάς και χρειαζόμασταν κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Πατ Ράιλι, ενώ ο συνάδελφός του, Λόρενς Φρανκ συμφώνησε: «Η συνολική τους ένταση ήταν μεγαλύτερη από τη δική μας. Ξέφυγαν στο πρώτο δωδεκάλεπτο κι εμείς δεν επιστρέψαμε ποτέ». Για τον Σακίλ ‘Ο Νιλ που πέτυχε 21 πόντους, οι Χιτ δεν μπορούσαν να κάνουν δυο άσχημα, συνεχόμενα παιχνίδια. Η συντριπτική υπεροχή των Κλίπερς στα ριμπάουντ (57-26), χάρισε στην ομάδα του Λος Αντζελες τη νίκη επί των Φοίνιξ Σανς (97-122).

«Είμαστε πιο κοντοί και πρέπει να παλέψουμε. Αν δεν παλέψεις οι ψηλότεροι αντίπαλοι θα σε τιμωρήσουν. Και το έκαναν», σχολίασε ο τεχνικός των Σανς, Μάικ Ντ’ Αντόνι, που επιμένει να χρησιμοποιεί κοντά σχήματα, με τον Μπορίς Ντιό και τον Σον Μάριον στις θέσεις των δύο ψηλών.

«Νιώθουμε καλά που επιστρέφουμε στην έδρα μας. Δεν έκαναν ό,τι έπρεπε να κάνουν στο δικό τους γήπεδο και τώρα το πλεονέκτημα έδρας είναι στα δικά μας χέρια», ήταν τα λόγια του Ελτον Μπραντ, που είχε 27 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή