Με τον Ντιέγκο, τον Ριβάλντο και όλα τα άλλα παιδιά…

Με τον Ντιέγκο, τον Ριβάλντο και όλα τα άλλα παιδιά…

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν πολλούς καλούς λόγους για να πάνε στο γήπεδο Καραϊσκάκη αυτήν την Κυριακή. Να χαρούνε πανηγύρι και Ολυμπιακή γιορτή, που λέει και το τραγούδι. Και τι γιορτή αλήθεια. Τη φιέστα για την κατάκτηση του δεύτερου στη σειρά νταμπλ. Η απονομή του πρωταθλήματος θα γίνει μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό, η σέντρα του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 17.45. Στις κατάμεστες κερκίδες του φαληρικού γηπέδου θα βρεθεί και ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος θα έρθει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, προσκεκλημένος του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες θα ήθελαν πολύ να πάρουν το κύπελλο του πρωταθλήματος από τα χέρια του Μαραντόνα, ωστόσο η απονομή γίνεται πάντα από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, στην προκειμένη περίπτωση τον πρόεδρο της ΕΠΑΕ, Βασίλη Κοντοβαζαινίτη. Το «παρών» θα δώσει και ο Ριβάλντο, ο οποίος επιστρέφει σήμερα απ’ τη Βραζιλία.

Οι 32.000 τυχεροί φίλοι του Ολυμπιακού, που εξασφάλισαν τα εισιτήρια της φιέστας, θα πάρουν κατά την είσοδό τους στο Καραϊσκάκη από μία αφίσα της ομάδας. Παράλληλα, θα μοιραστούν 15.000 ερυθρόλευκα καπέλα, ενώ στις θύρες θα υπάρχουν ειδικά συνεργεία που θα βάφουν τα πρόσωπα όσων οπαδών το επιθυμούν. Στόχος των υπευθύνων του Ολυμπιακού είναι η δημιουργία ενός ερυθρόλευκου μωσαϊκού στις κερκίδες του Καραϊσκάκη.

Είναι, πάντως, αξιοσημείωτο πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει προσκαλέσει στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Καραϊσκάκη και τους φίλους της ομάδας που δεν έχουν εισιτήριο για τη φιέστα, την οποία θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν από γιγαντοοθόνη. Παράλληλα, θα απολαύσουν πολλά και διάφορα έξω από το γήπεδο, όπου από νωρίς θα ακούγεται μουσική.

Η μέρα θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί, με τα εγκαίνια του μουσείου του Ολυμπιακού, το οποίο βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου Καραϊσκάκη. Από τις 13.00 έως τις 15.00 ο κόσμος θα μπορεί να βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές και τους μπασκετμπολίστες των ερυθρολεύκων. Στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους του Ολυμπιακού.

Ακόμη, θα υπάρχει η δυνατότητα να θαυμάσει κάποιος τα ολοκληρωμένα πλέον έργα τέχνης της έκθεσης γλυπτικής που έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο. Οσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να κάνουν τατουάζ με το σήμα του Ολυμπιακού, ενώ θα γίνει και διαγωνισμός graffiti, στους τοίχους του γηπέδου.

Από τη Δευτέρα, θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι, αναζητώντας δύο κεντρικούς αμυντικούς στην αγορά του εξωτερικού, ενώ δεν αποκλείεται να στρέψει το βλέμμα του και στην εγχώρια αγορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή