ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΛΟΙΟ «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ»

Για κακούργημα ο ένας οπαδός

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι συμμετείχαν στους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στο πλοίο «Ιεράπετρα» εν πλω από το Ηράκλειο στη Ραφήνα. Ενας εκ των τεσσάρων αντιμετωπίζει κακουργηματική κατηγορία και συγκεκριμένα του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και κλοπή, καθώς φέρεται να εκτόξευσε φωτοβολίδα από το πλοίο προς την προβλήτα κατά τον κατάπλου στο λιμάνι της Ραφήνας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας λιμενικός. Η υπόθεση για τη συγκεκριμένη δικογραφία ανετέθη σε τακτικό ανακριτή. Σε βάρος των άλλων τριών συλληφθέντων ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς κατά συρροή, ενώ σε έναν από αυτούς απήγγειλε και κατηγορίες για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία που άπτονται της χρήσης ενός λοστού. Οι τρεις θα δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

ΦΙΛΙΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ

Αποκλείστηκαν τρεις

Ο Οτο Ρεχάγκελ δεν έκρυβε κάποια έκπληξη ανακοινώνοντας τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Ωκεανία για το φιλικό παιχνίδι με την Αυστραλία που θα διεξαχθεί στη Μελβούρνη στις 25 του μήνα. Αποκλείστηκαν ο Κώστας Χαλκιάς λόγω υποχρεώσεών του με τη Μούρθια, καθώς και οι τραυματίες Παρασκευάς Αντζας και Μιχάλης Καψής. Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια του φιλικού έχουν εξαντληθεί. Για την Αυστραλία το φιλικό με την εθνική μας είναι το τελευταίο πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας. Συνοπτικά, από τον Οτο Ρεχάγκελ κλήθηκαν οι Νικοπολίδης, Κοτσόλης, Ανατολάκης, Δέλλας, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Γκούμας, Φύσσας, Λαγός, Κυργιάκος, Καφές, Κατσουράνης, Ζαγοράκης, Μπασινάς, Γιαννακόπουλος, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Αμανατίδης, Χαριστέας, Γκέκας. Την Κυριακή ο Οτο Ρεχάγκελ και ο Γιάννης Τοπαλίδης θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Skoda Ξάνθη.

ΕΠΟ

Επιστολή στον Πολύδωρα

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, κ. Β. Πολύδωρα, απέστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Η συμμετοχή των αστυνομικών δυνάμεων στην άψογη διεξαγωγή του τελικού υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για την ποιότητα της διεξαγωγής του αγώνα, η οποία χαρακτηρίστηκε από ολόκληρη τη φίλαθλη Ελλάδα ως εξαιρετική. Ιδιαιτέρως όμως επιθυμώ να εξάρω τη συμβολή σε όλη τη διαδικασία του αστυνομικού διευθυντή Ηρακλείου κ. Μιχαλάκη Γεωργίου, τόνισε στην επιστολή του ο κ. Γκαγκάτσης.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ

Στην έδρα του Αλόνσο

Η επιστροφή του Φερνάντο Αλόνσο στην πατρίδα του αναμένεται να δώσει άλλο αέρα στο αυριανό γκραν πρι της Βαρκελώνης. Η Renault ήταν αρκετά γρήγορη στην πίστα, ενώ και η Michelin έχει καλές περγαμηνές στον εν λόγω αγώνα. Από την άλλη πλευρά, ο Μίκαελ Σουμάχερ θα επιχειρήσει να… τριτώσει το καλό, ενώ η McLaren, θα επιχειρήσει να πράξει ό,τι και πέρυσι, να κάνει την αντεπίθεσή της από την Καταλωνία. Προς το παρόν, οι MP4-21 βρίσκονται λίγο πιο πίσω στον τομέα της απόδοσης σε σχέση με τις R26 και 248F1. Η Honda ανακοίνωσε ότι o 40χρονος Αργεντινός, Μαριάνο Αλπερίν-Μπρουβέρα, θα είναι επικεφαλής αεροδυναμιστής, ενώ οι διαφορές των υπόλοιπων ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλες. Williams, Toyota, BMW Sauber και Red Bull βρίσκονται λίγο ώς πολύ στο ίδιο επίπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή