Δίνουν για 3 Ιουλίου ραντεβού

Δίνουν για 3 Ιουλίου ραντεβού

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το… πάρτι για την κατάκτηση του νταμπλ απ’ τον Ολυμπιακό θα κρατήσει για ημέρες. Ωστόσο, παράλληλα, θα πρέπει να γίνουν και τρεις προπονήσεις για να ολοκληρώσουν οι παίκτες των νταμπλούχων τις υποχρεώσεις τους στην αγωνιστική περίοδο. Χθες, είχαν ρεπό για να… συνέλθουν απ’ τη φιέστα και όσα ακολούθησαν σε παραλιακό κέντρο, όπου έως τα ξημερώματα της Δευτέρας οι κυρίαρχοι του ελληνικού ποδοσφαίρου γλέντησαν με την ψυχή τους.

Από σήμερα έως και την Πέμπτη θα πρέπει να δίνουν «το παρών» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για τις τελευταίες προπονήσεις και απ’ την Παρασκευή θα μείνουν ελεύθεροι έως τις 3 Ιουλίου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Υπενθυμίζεται ότι μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, οι παίκτες του Τροντ Σόλιντ θα πραγματοποιήσουν ξανά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή