Ξεκαθαρίζει το ρόστερ ο Τροντ Σόλιντ

Ξεκαθαρίζει το ρόστερ ο Τροντ Σόλιντ

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Και του χρόνου» εύχονται άπαντες στον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση μιας άκρως επιτυχημένης περιόδου στην Ελλάδα. Η κατάκτηση του νταμπλ για δεύτερη στη σειρά χρονιά, εκτόξευσε στο ζενίθ τον… δείκτη ενθουσιασμού όλων των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι δεν δείχνουν χορτασμένοι από τον ολοένα αυξανόμενο κύκλο επιτυχιών. Ο γενικός αρχηγός των νταμπλούχων, Σάββας Θεοδωρίδης, εμφανίζεται βέβαιος πως ο Ολυμπιακός του σήμερα  θα καταφέρει να ισοφαρίσει το ρεκόρ των τριών νταμπλ στη σειρά, που είχε πετύχει ο Ολυμπιακός της δεκαετίας του ’50. Τερματοφύλακας σε εκείνη την ομάδα ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε δύο ομάδες που τις χωρίζουν 50 χρόνια, αλλά τις ενώνουν τόσα πολλά. Και πάνω απ’ όλα οι επιτυχίες.

«Είμαι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το νταμπλ και του χρόνου. Οι νέοι παίκτες που θα έρθουν, μαζί με τους παλιούς, διότι χρειάζεται ο Ολυμπιακούς και τους παλιούς, θα συνεχίσουν τις επιτυχίες στην Ελλάδα. Πλέον, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για διάκριση και στην Ευρώπη», τονίζει ο κ. Θεοδωρίδης. Σχετικά με τις μεταγραφές, ο γενικός αρχηγός των «ερυθρολεύκων» εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι θα ολοκληρωθούν σύντομα και πρόσθεσε ότι τη νέα περίοδο στο δυναμικό του Ολυμπιακού θα υπάρχουν από 27 έως 30 παίκτες.

Με το σκεπτικό πως στην παρούσα φάση στους Πειραιώτες ανήκουν περισσότεροι από 40 ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να απομακρυνθούν ουκ ολίγοι. Τα ονόματα που θα μπουν στη… μαύρη λίστα θα οριστικοποιηθούν σήμερα ή αύριο, οπότε αναμένεται να συναντηθούν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης με τον Νορβηγό τεχνικό, Τροντ Σόλιντ. Στη συνάντηση αυτή θα ξεκαθαρίσουν οι μεταγραφικοί στόχοι. Προτεραιότητα έχει η απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών από την αγορά του εξωτερικού. Αν και ο Τροντ Σόλιντ θα ήθελε τον Σωτήρη Κυργιάκο στον Πειραιά, οι εντονότατες αποδοκιμασίες προς τον πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού και μετέπειτα των Ρέιντζερς από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού στη διάρκεια της φιέστας, μειώνουν κατά πολύ τις πιθανότητες απόκτησής του. Ο Ουαντού της Ρεν και ο Λέκι που αγωνίστηκε δανεικός από τη Λάτσιο στη Θέλτα, είναι από τους βασικούς στόχους των πρωταθλητών. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αγοράς και των δύο αμυντικών. Σε ό,τι αφορά την ελληνική αγορά, στη λίστα βρίσκονται τα ονόματα των Παπαδόπουλου, Λαγού, Σαλπιγγίδη και Τοροσίδη. Μάλιστα, για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού αναζητείται φόρμουλα, ώστε να αποκτηθεί το καλοκαίρι. Και το… παραθυράκι βρίσκεται στην ανατολική Ευρώπη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή