Στην Τσέλσι για τρία χρόνια ο Μπάλακ

Στην Τσέλσι για τρία χρόνια ο Μπάλακ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης της αγγλικής Τσέλσι είναι και… με τη βούλα από χθες ο Μίκαελ Μπάλακ. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γερμανού μεσοεπιθετικού για τα επόμενα τρία χρόνια με ελεύθερη μεταγραφή από την Μπάγερν Μονάχου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε για την παρουσίαση του 29χρονου άσου.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ολοι μου φέρονται φιλικά και το Λονδίνο είναι ωραία πόλη. Συμβουλεύτηκα τους συμπατριώτες μου που παίζουν εδώ (τον Ρόμπερτ Χουτ της Τσέλσι και τον Γιενς Λέμαν της επίσης λονδρέζικης Αρσεναλ) και μου είπαν ότι θα μείνω απόλυτα ευχαριστημένος», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Μπάλακ κατά την παρουσίασή του.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των «μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο, δεν δέχτηκε ερωτήσεις, αλλά αποκάλυψε ότι οι μεταγραφές της ομάδας του θα είναι ελάχιστες και ότι ανυπομονεί να δει στη μεσαία γραμμή τη συνεργασία του Μπάλακ με τον Φρανκ Λαμπάρντ. «Χρειαζόμαστε μονάχα δυο – τρεις προσθήκες, με παίκτες που να είναι γεννημένοι πρωταθλητές, ώστε να κάνουμε ακόμη καλύτερη μια ομάδα που παίρνει δύο συνεχόμενες χρονιές τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Αγγλία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή