ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπέος: Περιμένω προτάσεις

«Οποιος θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ Πανιώνιος να καταθέσει «ανοιχτά» πρόταση, μέχρι τις 30 του μηνός. Εχω λείψει από την οικογένειά μου…». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος, Αχιλλέας Μπέος, αφού παραδέχτηκε ότι έκανε λάθη στο φετινό πρωτάθλημα και έφερε την ομάδα στο «χείλος» του υποβιβασμού, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πουλήσει την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, εφόσον συμφωνήσει στο τίμημα. Το «γάντι» που πέταξε ο Μπέος, έχει αποδέκτη τον πρόεδρο του ερασιτεχνικού, Κώστα Τσακίρη, από τον οποίο αναμένεται να γίνει η επόμενη κίνηση και σε συνέχεια του προσυμφώνου που είχε κάνει, τον Ιανουάριο του 2005. Πάντως, ο Πανιώνιος αρχίζει τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου, ενώ οι απαιτήσεις του Μπέου κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 3 εκατομμυρίων ευρώ…

ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΙΤΗ

«Φταίει ο παρουσιαστής»

Τη συμπεριφορά του προέδρου της ΕΠΑΕ, Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, κατά τη διάρκεια της απονομής του κυπέλλου του πρωταθλητή -δεν άφησε με… κόμψο τον Ντιέγκο Μαραντόνα να δώσει το κύπελλο στον Τζόρτζεβιτς- επιχείρησε να εξηγήσει ο αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βίκτωρας Μητρόπουλος. Με δήλωσή του απέδωσε την παρεξήγηση στην άγνοια του παρουσιαστή της φιέστας του Ολυμπιακού για όσα αναφέρει ο ΚΑΠ.

ΕΘΝΙΚΗ

Σηφάκης αντί Κοτσόλη

Ο Στέφανος Κοτσόλης, αν και κλήθηκε αρχικά, δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για το φιλικό παιχνίδι με την Αυστραλία. Στη θέση του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Οτο Ρεχάγκελ κάλεσε τον Μιχάλη Σηφάκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανεμος Ευρώπης

Τη συμμετοχή του στο κύπελλο UEFA μέσω του Ιντερτότο θα διεκδικήσει ο Ατρόμητος. Η εξασφάλιση της πολύτιμης 7ης θέσης με την εκτός έδρας νίκη επί του Ακράτητου στην τελευταία αγωνιστική έγινε δεκτή με πανηγυρισμούς στο Περιστέρι. Παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση έτυχαν θριαμβευτικής υποδοχής από δεκάδες οπαδούς της ομάδας. Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ υπέβαλε ο Γιάννης Τσεβρεντζής.

ΞΑΝΘΗ

Ετοιμη η… μαύρη λίστα

Αποτίμηση της χρονιάς που ολοκληρώθηκε έκανε ο Γιάννης Μαντζουράκης: «Σε σχέση με πέρυσι πήραμε τρεις βαθμούς λιγότερους, αλλά βγήκαμε ξανά στην Ευρώπη και αυτό είναι το σημαντικό». Μέσα στην εβδομάδα, ο τεχνικός θα παραδώσει στη διοίκηση τη «μαύρη λίστα» με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή