Υποσχέσεις για θέαμα στην άμμο από τα κορίτσια

Υποσχέσεις για θέαμα στην άμμο από τα κορίτσια

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο μια θέση καλύτερη από την 5η, που κατέκτησαν στο τουρνουά του παγκοσμίου σίρκουϊ μπιτς βόλεϊ, στη Μόντενα, θα αγωνιστούν στην αντίστοιχη διοργάνωση της Αθήνας (30 Μαΐου – 4 Ιουνίου) οι Βάσω Καραντάσιου – Βίκυ Αρβανίτη. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Παλαιού Φαλήρου. Θα συμμετάσχουν 32 ομάδες στο κυρίως ταμπλό και περισσότερες από 50 στους προκριματικούς.

«Στόχος μου όταν πατάω αυτό το γήπεδο είναι να νιώθω δυνατές συγκινήσεις», ήταν τα πρώτα λόγια της Βάσω Καραντάσιου, που συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ταυτόχρονα συγκινημένη που θα παίξω και πάλι μπροστά στο ελληνικό κοινό. Στόχος μου είναι να ζω όμορφα αυτές τις στιγμές. Κανένας αθλητής δεν κάνει «συμβόλαιο» με την επιτυχία, όμως ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι εμείς θα τα δώσουμε όλα. Το επίπεδο είναι υψηλό και οι ισορροπίες ανατρέπονται πολύ εύκολα, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο τουρνουά στη Μόντενα. Ομως, κακά τα ψέματα, τέτοιους αγώνες θέλουμε. Αυτή είναι η προίκα μας». Η συναθλήτριά της, Βίκυ Αρβανίτη, η οποία ξεπέρασε εύκολα τον πρόσφατο τραυματισμό της, τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή το ότι θα αγωνιστώ στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». Το δίδυμο των Μαρία Τσιαρτσιάνη – Θάλεια Κουτρουμανίδου, που ήταν 17ο στην Μόντενα, φιλοδοξούν να επαναλάβουν τις περυσινές επιτυχίες. «Δουλέψαμε πολύ και οι δύο ομάδες και ελπίζουμε ότι η εφετινή χρονιά θα είναι το ίδιο επιτυχημένη με την προηγούμενη», δήλωσε η Μαρία Τσιαρτσιάνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή