«Ηχηρότατες» άνοδοι και υποβιβασμοί

«Ηχηρότατες» άνοδοι και υποβιβασμοί

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρης επέστρεψε στη… φυσική του κατηγορία. Οι «κίτρινοι» σφράγισαν την άνοδο στην Α΄ Εθνική, μετά τη νίκη τους επί της Κέρκυρας (3-1), σ’ ένα Χαριλάου που γνώρισε μεγάλες πιένες. Μαζί τους είχαν ήδη πάρει την… άγουσα ο πρωταθλητής Εργοτέλης και η Κέρκυρα.

Μια άλλη ιστορική ομάδα, η Παναχαϊκή, έπεσε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ΄ Εθνική. Οι Πατρινοί θα αγωνίζονταν σε αυτήν την κατηγορία και πρόπερσι, αλλά χάρη στη συγχώνευση με τον Πατραϊκό έπαιξαν στη Β΄ Εθνική. Τους ακολούθησαν οι Ολυμπιακός Βόλου και Πανηλειακός.

Τα πανηγύρια στη Γ΄ Εθνική έγιναν σε Εύοσμο, Γιάννινα και Τρίπολη. Στον Βορρά τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη Β΄ Εθνική σφράγισαν ο Αγροτικός Αστέρας στέφθηκε πρωταθλητής και ο ΠΑΣ κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Ο Πανθρακικός θα πρέπει να περιμένει την τελευταία αγωνιστική του Νότιου Ομίλου, για να μάθει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στα μπαράζ για να διεκδικήσει την άνοδο.

Στον Νότο ο Αστέρας Τρίπολης περιμένει την ομάδα που θα τον ακολουθήσει στη Β΄ Εθνική. Μόνος στη 2η θέση βρίσκεται ο Εθνικός και στη 3η ο Μεσσηνιακός. Στην τελευταία αγωνιστική οι δύο ομάδες αναμετρώνται στη Ριζούπολη, με τους Πειραιώτες να θέλουν δύο αποτελέσματα. Επεσαν κατηγορία Κερατσίνι, Ιωνία Χανίων, Αχαϊκή από τον Νότο και Κοζάνη, Πτολεμαΐδα από τον Βορρά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή