Αγωνίζεται για το «Σπίτι» της η άρση

Αγωνίζεται για το «Σπίτι» της η άρση

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν σταματάει τις αντιδράσεις για την παραχώρηση στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς του αποκαλούμενου «Σπιτιού της Αρσης Βαρών», δηλαδή του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Αρσης Βαρών της Νίκαιας, η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΟΑΒ). Χθες, εξέδωσε την δεύτερη ανακοίνωση, σχετικά με το θέμα αυτό και, ως φαίνεται, έπονται και άλλες. Με την ανακοίνωση αυτή γνωστοποιεί ότι έθεσε στην «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.», διάφορα αιτήματα, την ικανοποίηση των οποίων θεωρεί πολύ σημαντική. Η διοίκηση της ΕΟΑΒ αποφάσισε, λοιπόν, σε έκτακτη συνεδρίαση της διοίκησής της, να κοινοποιήσει εξώδικη αίτηση προς την «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.», με την οποία ζητούνται τα εξής:

– Η πράξη με την οποία έγινε η διάθεση του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Αρσης Βαρών της Νίκαιας.

– Τα πρακτικά αξιολόγησης των προτάσεων της ΕΟΑΒ και του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

– Ολες οι σχετικές αιτιολογίες.

Η ΕΟΑΒ επισημαίνει ότι, με βάση τα ανωτέρω, «θα προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια».

Επί πλέον, αναφέρει ότι το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε, επίσης, να ενημερώσει για το θέμα τους εκπροσώπους κάθε θεσμοθετημένου φορέα της χώρας. Κατά πληροφορίες μας δε, δεν θα περιοριστεί σε αυτό, αλλά θ’ αναλάβει και εκστρατεία ενημέρωσης και διεθνών αθλητικών οργανισμών, όπως η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή