Από Τσίγκα σε Λόβενκραντς ο ΠΑΟ

Από Τσίγκα σε Λόβενκραντς ο ΠΑΟ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εμφάνιση του Θανάση Τσίγκα στην Παιανία, σίγουρα δεν είναι η… ρελάνς του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο 25χρονος επιθετικός ανήκει στον Παναθηναϊκό και έπαιξε δανεικός για δύο χρόνια στην Καλλιθέα, όπου είχε εξαιρετική παρουσία την πρώτη χρονιά αλλά τραυματίστηκε σοβαρά πέρυσι και έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου. Ο Τσίγκας υπέγραψε χθες νέο τετραετές συμβόλαιο και το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση στην Παιανία.

Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού, μέχρι στιγμής, παραμένει ο Πέτερ Λόβενκραντς, με τον μάνατζερ του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις. Δεν είναι εύκολη υπόθεση γιατί ενδιαφέρονται πολλές ομάδες και έχει υψηλό κασέ, καθώς πρόκειται για δεξιό επιθετικό που έκανε σπουδαία χρονιά με τη Ρέιντζερς, είναι 26 χρονών, ανεβαίνει συνεχώς και είναι εν ενεργεία διεθνής στην εθνική Δανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει την προσφορά του στο 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως για τριετές συμβόλαιο. Ο Λόβενκραντς απέρριψε πρόσφατα προσφορά 900 χιλ. ευρώ της Σάλκε και πήγε στην Ισπανία, όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ουσασούνα, αλλά θέλει κάτι καλύτερο. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να παραμείνει στη Ρέιντζερς, η οποία του έχει κάνει πολύ καλή προσφορά.

– Στις 6 Ιουνίου θα εκδικαστεί από το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάννης η διαμάχη του Παναθηναϊκού με τον Σωτήρη Κυργιάκο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή