Ριζικές αλλαγές στο βόλεϊ του Ολυμπιακού

Ριζικές αλλαγές στο βόλεϊ του Ολυμπιακού

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αέρας αλλαγών πνέει στο ΤΑΠ Ολυμπιακός μετά την έλευση των Βαγγέλη Μαρινάκη, Πέτρου Κόκαλη και Γιώργου Γλου. Οι τρεις παράγοντες φιλοδοξούν να επενδύσουν χρόνο και χρήμα προκειμένου να κάνουν ξανά την ομάδα του Πειραιά πρωταγωνίστρια στον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο. Ετσι, αναμένεται να ντυθούν στα ερυθρόλευκα ηχηρά ονόματα του παγκόσμιου βόλεϊ, ενώ πληροφορίες λένε ότι θα γίνει αλλαγή ακόμα και στη θέση του προπονητή, παρόλο που ο Στέλιος Προσαλίκας προσελήφθη πριν από δύο μήνες με στόχο να οδηγήσει τον σύλλογο στη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Πρόκειται για μια μεταβατική περίοδο για την ομάδα. Ολα τα θέματα θα τεθούν επί τάπητος», λένε οι παράγοντες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ούτε διαψεύδουν ούτε επιβεβαιώνουν τη λύση του συμβολαίου του κ. Προσαλίκα. Πάντως, στο Λιμάνι, οι πληροφορίες θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν… απλώσει δίχτυα στην Ιταλία προκειμένου να βρουν τον διάδοχο του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού. Πρώτη θέση στις προτιμήσεις των «ερυθρολεύκων» έχει ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Τζιαν Πάολο Μοντάλι. Ο Ιταλός, όμως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την εθνική ομάδα της χώρας, το οποίο δεν του επιτρέπει να αναλάβει άλλη ομάδα. Στις επόμενες θέσεις της λίστας φιγουράρουν τα ονόματα του Φερντινάρντο ντε Τζόρτζι της Ματσεράτα, του Ντανιέλε Μπανιόλι της Τρεβίζο και του Σιλβάνο Πράνι της Κούνεο. Σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή στη θέση του προπονητή, ο νέος θα δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο προκειμένου να «χτίσει» μια ομάδα με μέλλον. Μεγάλες αλλαγές θα υπάρξουν και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Οι παράγοντες αναμένεται να επενδύσουν σε νέα παιδιά, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο και διάρκεια.

– Φιλικά παιχνίδια με τη Σλοβακία περιλαμβάνει από σήμερα το δεύτερο «τεστ» της εθνικής γυναικών, που προετοιμάζεται στο Λουτράκι για τους προκριματικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, έχει να κάνει με την Ελένη Κιόση, στην οποία ο γιατρός συνέστησε αποχή από τις προπονήσεις λόγω ενός μικροτραυματισμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή