Σάντος: Δημιουργήσαμε οικογένεια στην ομάδα

Σάντος: Δημιουργήσαμε οικογένεια στην ομάδα

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν (και) στην ΑΕΚ. Το κλίμα, όπως αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις, ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένο, με αφορμή την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος, αλλά δεν έλειψαν και τα… χάπενιγκ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ντέμης Νικολαΐδης, φόρεσε φόρμα και ποδοσφαιρικά παπούτσια, πήρε μέρος στο δίτερμα και σημείωσε τέσσερα γκολ!

Το αντίο του Πορτογάλου είχε απ’ όλα. «Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί. Με πιάνει λύπη και νοσταλγία. Σήμερα έπρεπε να είναι ημέρα χαράς για την ΑΕΚ. Οι παίκτες δούλεψαν σκληρά και έφτασαν στους στόχους τους. Εύχομαι του χρόνου να κάνουν καλύτερη σεζόν και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν. Εύχομαι σε όσους φύγουν καλή επιτυχία στους νέους συλλόγους τους. Δημιουργήσαμε μια οικογένεια και μένει μια νοσταλγία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σάντος αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα της καριέρας του, υποστηρίζοντας ότι θα ηρεμήσει και στη συνέχεια θ’ αποφασίσει τι θα πράξει, ενώ για την καλύτερή του στιγμή στην ΑΕΚ, τόνισε: «Αυτά τα τρία χρόνια γενικά ήταν η καλύτερή μου στιγμή». Εξάλλου, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στα γκολ που πέτυχε ο Ντέμης Νικολαΐδης, λέγοντας: «Μου θύμισε τον παίκτη πριν από τέσσερα χρόνια, που είχα έναν επιθετικό που πετύχαινε 20 γκολ σε κάθε πρωτάθλημα».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, από την πλευρά του, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Σάντος, ενώ ξεκαθάρισε πως η φιλία που τους δένει δεν πρόκειται να αλλοιωθεί ή να επηρεαστεί. Στους Θρακομακεδόνες βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, τα μέλη της οποίας αποχαιρέτησαν τον Πορτογάλο τεχνικό, τον ευχαρίστησαν για τις υπηρεσίες και την προσφορά του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Από την προπόνηση έλειπαν οι Εμερσον, Σορεντίνο και Βενγλίνσκι, ο οποίος αναζητεί τρόπο να φύγει από την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μπορούν, πλέον, ν’ αρχίσουν τις διακοπές τους. Εξαίρεση αποτελούν οι δύο διεθνείς, Κατσουράνης, Δέλλας, οι οποίοι θα μεταβούν με την εθνική ομάδα στην Αυστραλία.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση αναζητεί προπονητές. Στη σχετική λίστα οι Ολλανδοί, Ρόμπερτ Μάασκαντ και Τζον Φαν Ντεν Μπρομ είναι σε περίοπτη θέση, ενώ χθες ακούστηκαν και τα ονόματα του Κροάτη Αντιτς και του Ιταλού Μπερέτα. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο βοηθός του νέου προπονητή θα είναι ο Νίκος Κωστένογλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή