ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ

Ολυμπιονίκες στα «Παπαφλέσσεια»

Ολυμπιονίκες (Μαρίνοβα, Σάντρα Γκλόβερ) και κάτοχοι παγκόσμιων και ευρωπαϊκών μεταλλίων θα μετάσχουν στο μίτινγκ «Παπαφλέσσεια», που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα, στις 3 Ιουνίου. Ατομικό ρεκόρ στο άλμα εις ύψος πέτυχε η Τόνια Στεργίου, με 1,86, στο πανελλήνιο φοιτητικό πρωτάθλημα.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΝΕΩΝ ΙΠΠΕΩΝ

Παρούσα η Αθηνά Ωνάση

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ιππέων, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Μαρκόπουλο, αναμένεται να πάρει μέρος η Αθηνά Ωνάση. Ο σύζυγός της, «χάλκινος» Ολυμπιονίκης, Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει τις λεπτομέρειες της συμμετοχής της στη διοργάνωση, αλλά και το πρόγραμμα της δικής του συμμετοχής με την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες, αν εγκριθεί η αίτηση για αλλαγή υπηκοότητας.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

Κερδίσαμε τέσσερις θέσεις

Στην 9η θέση της παγκόσμιας κατάταξης αναρριχήθηκε η εθνική ομάδα πιγκ πογκ των ανδρών, μετά το καλό πλασάρισμα στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βρέμης. Η χώρα μας τον Απρίλιο ήταν 12η. Γενικά, από την αρχή του 2006 έχει κερδίσει τέσσερις θέσεις.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ

Ξεχώρισαν δύο Ελληνες

Ο Βύρων Κοκκαλάνης (5ος) και ο Γιάννης Χρυσοχού (6ος) στις ιστιοσανίδες «RSX» πραγματοποίησαν τις καλύτερες εμφανίσεις από ελληνικής πλευράς, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της διεθνούς ομοσπονδίας, που διεξήχθη σε έξι ολυμπιακές κατηγορίες. Τα αποτελέσματα στις άλλες κλάσεις: Λέιζερ στάνταρτ: Ε. Χειμώνας 12ος, Α. Μπουγιούρης 19ος. Λέιζερ ράντιαλ: Ε. Μαντζαράκη 12η, Β. Κραβαριώτη 16η. 49άρια: Παχούμας – Σιούζιος 16ος. 470 ανδρών: Βάσιλας – Μιτάκης 25οι, Κοσματόπουλος – Α. Παπαδόπουλος 30οί.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

90ός ο Αναστόπουλος

Στην 90ή θέση της τρίτης ετάπ του ποδηλατικού γύρου «Ειρήνης» τερμάτισε ο Βασίλης Αναστόπουλος, ύστερα από ένα πολύ ισχυρό σπριντ με νικητή, για δεύτερη φορά στον αγώνα, τον Γερμανό Ντανίλο Χόντο. Ο γύρος Ειρήνης διεξάγεται κάθε χρόνο αυτή την περίοδο σε τρεις χώρες (Γερμανία, Πολωνία, Τσεχία).

ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΓΔΑΤΗΣ

Εχασε από την ίωση

Αποσύρθηκε από το τουρνουά «Μάστερς» του Αμβούργου ο Μάρκος Παγδατής εξαιτίας μιας ίωσης. Τη συμμετοχή τους, επίσης, απέσυραν οι Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ, διότι ο μεταξύ τους τελικός της περασμένης Κυριακής (διάρκειας 5 ωρών), στη Ρώμη, τους άφησε εξουθενωμένους.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΙΔΟΥ – ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ

Παρούσες στο Διαδίκτυο

Την επίσημη ιστοσελίδα τους παρουσίασαν οι Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη. Μέσα από το σάιτ www.thaliamaria.gr των δύο αθλητριών του μπιτς βόλεϊ οι φίλαθλοι θα μπορούν να ενημερωθούν για το άθλημα, αλλά και να πάρουν μέρος σε παιχνίδια. «Το σάιτ αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας του κόσμου με μας. Οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για θέματα που αφορούν στην ομάδα μας, ενώ θα υπάρχει και φωτογραφικό υλικό, αποτελέσματα, βιογραφικά δικά μας και του προπονητικού τιμ», υπογράμμισε η Κουτρουμανίδου.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΟΦΤΜΠΟΛ

Δημοσιογράφος πρόεδρος

Νέα διοίκηση εξελέγη στην Ελληνική Ομοσπονδία Σόφτμπολ. Η γενική συνέλευση των σωματείων εξέλεξε πρώτο σύμβουλο του νέου διοικητικού συμβουλίου τον δημοσιογράφο Αρι Νικολάκη, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την προεδρία της ομοσπονδίας την προσεχή εβδομάδα, οπότε θα συνέλθει σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή