ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΗΜΕΝΑ – ΡΟΪΤΕΡΣ

«Σκαλίζουν» το Πανιώνιος – Ντιναμό

Σε ειδικό αφιέρωμα του πρακτορείου Ρόιτερς για τα μεγαλύτερα «στοιχηματικά» σκάνδαλα γίνεται αναφορά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει ότι ο Κροάτης Σάπινα, «εγκέφαλος» της σπείρας που δραστηριοποιήθηκε έντονα στον χώρο των στοιχημάτων, κατηγορείται για απάτη στον αγώνα Πανιώνιος – Ντιναμό Τιφλίδας για το κύπελλο UEFA της περιόδου 2004-2005. «Σε αυτό το ματς, η Ντιναμό προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο, όμως ο Πανιώνιος επικράτησε 5-2. Οι Βρετανοί μπούκμεϊμερ παρατήρησαν ασυνήθιστα υψηλό αριθμό στοιχημάτων στο συγκεκριμένο σενάριο («διπλό» ημίχρονο, «άσο» τελικό) και ζήτησαν να διενεργηθεί έρευνα. Η UEFA, παρότι ποτέ επισήμως δεν έκλεισε τον φάκελο, δεν επέβαλε κυρώσεις» μετέδωσε το Ρόιτερς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Πρόκληση το Ιντερτότο»

«Εν μέρει καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της σεζόν. Είμαστε ευχαριστημένοι, παρότι μπορούσαμε να τερματίσουμε στην έκτη θέση της βαθμολογίας και να κερδίσουμε απευθείας την έξοδο στο UEFA», τόνισε χθες ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Ζαχαρόπουλος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου στο Ιντερνετ. Και πρόσθεσε: «Ομως με τον τρόπο που διεξάγεται το νέο Κύπελλο Ιντερτότο αποτελεί πρόκληση για εμάς και νομίζω ότι θα καταφέρουμε να προκριθούμε στο UEFA. Του χρόνου πιστεύω ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα, έχοντας κοντά μας τον κόσμο του Περιστερίου, στο οποίο νομίζω ότι παρουσιάσαμε ικανά δείγματα στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε».

ΙΩΝΙΚΟΣ

Στο… ακουστικό ο Τσιώλης

Την Παρασκευή θα κριθεί η παραμονή του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του Ιωνικού, ενώ σήμερα αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο Νίκος Τσιπλίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Κανελλάκης, έχει ζητήσει από όλους τους υπεύθυνους των τμημάτων να του παραδώσουν έκθεση για τα πεπραγμένα της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και τις προτάσεις τους εν όψει της νέας περιόδου.

ΟΦΗ

Επανεκλογή Βατσινά

Ο Φανούρης Βατσινάς παρέμεινε πρόεδρος, στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Τις άλλες θέσεις κατέλαβαν οι Γ. Μάρης ως αντιπρόεδρος, Μ. Βατσινάς ως διευθύνων σύμβουλος, ενώ μέλη είναι οι Π. Σπυριδάκης (εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη), Γ. Σφακιανάκης, Γ. Στεφανουδάκης, Ν. Κουτσογιάννης, Μ. Γιαννούλης, Π. Πανταλάκης. Στην επόμενη συνεδρίαση θα καθοριστούν οι αρμοδιότητες που θα έχουν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

ΙΝΤΕΡ

Εμεινε ο Μαντσίνι

Τέλος καλό όλα καλά με Μαντσίνι. Ο Μάσιμο Μοράτι προανήγγειλε την παραμονή του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο των «νερατζούρι» και τη νέα σεζόν. Ερωτηθείς εάν η θέση του είναι ασφαλής τόνισε: «Ναι, ναι απόλυτα, αλλά αυτή τη χρονιά πρέπει να τα πάει καλά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή