«Στοίχημα» για τον ΠΑΟ η νίκη και στη Θεσσαλονίκη

«Στοίχημα» για τον ΠΑΟ η νίκη και στη Θεσσαλονίκη

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός δεν «αστειεύτηκε» απέναντι στον Αρη για τον πρώτο ημιτελικό του Γαλατσίου, αλλά οι «πράσινοι» γνωρίζουν ότι το δεύτερο παιχνίδι, που θα γίνει αύριο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, θα είναι πολύ διαφορετικό. Ο Παναθηναϊκός έδειξε τα «δόντια» του στον Αρη και στοχεύει στο 2-0, εάν επαναλάβει την ίδια απόδοση, αλλά ο Αρης δηλώνει ότι θα παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένος στην έδρα του.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια, αλλά τώρα στην έδρα μας θα δείξουμε και εμείς τη δύναμη που έχουμε. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη», είπε ο Τέρι Καστλ, που παραδέχτηκε ότι η άμυνα του Παναθηναϊκού «αφόπλισε» τα επιθετικά ατού των «κιτρινόμαυρων».

Ο Αρης έδειξε ανέτοιμος να ακολουθήσει τον ρυθμό του Παναθηναϊκού και αυτό το γεγονός είναι το μεγαλύτερο «μάθημα» για τους Θεσσαλονικείς, εν όψει του δεύτερου ημιτελικού. «Αν δεν μετριάσουμε την ποιότητα του Παναθηναϊκού, θα είναι πολύ δύσκολα. Χρειάζεται να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα. Ο κόσμος θα μας δώσει τη δεδομένη δύναμη της έδρας», κατέληξε ο Αμερικανός πλέι μέικερ του Αρη.

Ο Παναθηναϊκός δεν αλλάζει… ταχύτητα για την αυριανή αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης. Οι παίκτες του ΠΑΟ περίμεναν μεγαλύτερη προσέλευση των φιλάθλων τους στο κλειστό του Γαλατσίου, αλλά αυτοί προτίμησαν τον πρώτο τελικό του βόλεϊ και ουσιαστικά οι περσινοί πρωταθλητές αναμένουν τη βοήθεια του κόσμου τους στον τρίτο ημιτελικό. Εξάλλου, η ομάδα μπάσκετ, εφόσον κατακτήσει και τον φετινό τίτλο του πρωταθλήματος, προσφέρεται για την… επούλωση του πληγωμένου εγωισμού των «πράσινων» φιλάθλων για τον αποκλεισμό από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. Ο Βασίλης Σπανούλης έθεσε το νέο «στοίχημα» της ομάδας του:

«Η πρώτη νίκη και ο τρόπος με τον οποίον ήλθε, απέδειξε ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πλέον έχουμε μπροστά μας ένα καινούργιο στοίχημα: Να κερδίσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν βιαζόμαστε όμως για την πρόκριση στον τελικό. Απλά, θα παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή