Ανοδος-θρίλερ του Εθνικού στη Β΄ Εθνική στις καθυστερήσεις

Ανοδος-θρίλερ του Εθνικού στη Β΄ Εθνική στις καθυστερήσεις

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εσπασαν καρδιές στη Ριζούπολη. Η ιστορική ομάδα του Εθνικού εξασφάλιζε, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με τον Μεσσηνιακό, την άνοδο στην Β΄ Εθνική.

Το γκολ της ισοφάρισης (1-1), με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Σίλβα, πανηγυρίστηκε ανάλογα από τους, περίπου, 4.000 περίπου φίλους της ομάδας του Πειραιά, οι οποίοι συνεπαρμένοι από το μεθύσι της επιτυχίας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αγνοώντας ακόμη και το σφύριγμα της λήξης από τον Γιώργο Κασναφέρη, για το οποίο ουδείς ασχολήθηκε εάν ακούστηκε.

Στην αντίπερα όχθη, σε μια γωνιά του γηπέδου, οι παίκτες της ομάδας της Μεσσηνίας περίλυποι, έμοιαζαν να μην πιστεύουν την απρόσμενη γι’ αυτούς εξέλιξη. Είχαν μέχρι την τελευταία φάση του παιχνιδιού την άνοδο στο τσεπάκι τους, αφού είχαν προηγηθεί στο σκορ με κεφαλιά του Ανδρεάδη (84΄), αλλά τώρα καλούνται να περάσουν μία ακόμη δοκιμασία. Τον αγώνα μπαράζ με τον Πανθρακικό, ο οποίος θα αναδείξει την ομάδα που θα ακολουθήσει τους Αστέρα Τρίπολης, Εθνικό, Αγροτικό Αστέρα και ΠΑΣ Γιάννινα στη Β΄ Εθνική.

Στο Περιφερειακό πρωτάθλημα θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν οι Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Κερατσίνι, Ιωνία Χανίων και Αχαϊκή.

Ολα φυσιολογικά

Τα αποτελέσματα της χθεσινής, τελευταίας, αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου, κύλησαν, κατά τ’ άλλα, ομαλά. Ο Ατσαλένιος νίκησε τον Αχαρναϊκό 4-0, το Κερατσίνι τον Λήλαντα Βασιλικού 3-2, η Ιωνία Χανίων τον Απόλλωνα Σμύρνης 2-1. Ισόπαλος τελείωσε ο αγώνας Βύζας Μεγάρων – Ρόδος 0-0, ενώ το μοναδικό διπλό έγινε στη Ρόδο, όπου η Θύελλα Πατρών νίκησε το Διαγόρα. Ο Αιολικός Μυτιλήνης πήρε το παιχνίδι με την Αχαϊκή στα χαρτιά (2-0), αφού η ομάδα της Πάτρας έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, ενώ ο πρωταθλητής Αστέρας Τρίπολης θα αγωνισθεί το Σάββατο με τον Παναιτωλικό, για να κάνει και την ανάλογη φιέστα.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου (εκκρεμεί, βέβαια, το παιχνίδι της Τρίπολης): 1. Αστέρας Τρίπολης 70 β. 2. Εθνικός 66. 3. Μεσσηνιακός 63. 4. Ατσαλένιος 54. 5. Χαλκίδα/Λήλας 49. 6. Θύελλα Πατρών 48. 7. Παναιτωλικός 45 8. Διαγόρας 42, Αχαρναϊκός 42. 10. Αιολικός 40. 11. Ρόδος 39. 12. Αγιος Δημήτριος 37. 13. Βύζας 36. 14. Απόλλων Σμ. 34. 15. Κερατσίνι 26. 16. Ιωνία Χανίων 25. 17. Αχαϊκή 17. Στην Αχαϊκή έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή