Η λίστα του Τροντ Σόλιντ

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται στον Ολυμπιακό, μετά τη χθεσινή συνάντηση του Τροντ Σόλιντ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Αν και από την πειραϊκή εταιρεία δεν γνωστοποιήθηκε το περιεχόμενο της κουβέντας, πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι ο Νορβηγός τεχνικός εμφάνισε ένα πρόσωπο ψυχρού μάνατζερ καταθέτοντας τις προτάσεις του στον διοικητικό ηγέτη. «Μόνο με αλλαγές μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω στην Ευρώπη», φέρεται να είπε ο Τροντ Σόλιντ. Και πρότεινε: «Να κινηθεί ο Ολυμπιακός για την απόκτηση των κεντρικών αμυντικών, Λέκι και Ουαντού, καθώς και των Λαγού και Δημήτρη Παπαδόπουλο. Μάλιστα, για την απόκτηση του Λαγού αποφασίστηκε να προταθεί στον Ηρακλή να πάρει δανεικό τον Βάλλα.

Το καλοκαίρι θα επιστρέψει ο Χάρης Παππάς. Δεν επιθυμεί ο Νορβηγός την ανανέωση των συμβολαίων των Μαυρογενίδη, Βενετίδη και Σούρερ. Ο Αργεντίνος αμυντικός φαίνεται πως χάνει τη θέση του στο δυναμικό του Ολυμπιακού από τον Θανάση Κωστούλα καθώς ο τελευταίος μπορεί να παίξει και στο χώρο του κέντρου. Ο Σόλιντ ζήτησε να σπάσουν τα συμβόλαια των Ντάνι, Λέμενς, Κυριάκου (ο τελευταίος μπορεί να παραχωρηθεί και δανεικός), να δοθούν δανεικοί οι Ταραλίδης, Χοβνανισιάν και Γιάννου. Αν και ο νεαρός τερματοφύλακας έχει πιθανότητες να παραμείνει στο Ρέντη και του χρόνου. Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα κληθούν οι Τουρέ και Καστίγιο για αναπροσαρμογή και επέκταση αντίστοιχα του συμβολαίου τους με τον Ολυμπιακό.

Αργά χθες το βράδυ διέρρευσε ότι στον αέρα βρίσκεται ο Γιάννης Οκκάς που έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους νταμπλούχους, οι οποίοι θα έλεγαν «ναι» σε πρόταση αγοράς του Κύπριου. Αδιασταύρωτες πληροφορίες έφερναν και τον Γιώργο Ανατολάκη στη μαύρη λίστα, καθώς και τον Χρήστο Πατσατζόγλου! Παράλληλα, πηγές επιμένουν ότι οι ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτηση ενός χαφ, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση.

Β Μέλος του Ολυμπιακού θα γίνει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, σε εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα μελών του γηπέδου Καραϊσκάκη στις 4 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή