Ο Μπουρούσης για ένα μήνα στην Μπάρτσα!

Ο Μπουρούσης για ένα μήνα στην Μπάρτσα!

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλος για το ισπανικό πρωτάθλημα; Ο Γιάννης Μπουρούσης έγινε ο έκτος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος που θα παίξει στα πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος και ύστερα από την ειδική άδεια που πήρε από την ΑΕΚ, ο διεθνής σέντερ ετοιμάζεται να ζήσει έναν μήνα «ονείρου» στην Καταλωνία. Ο Μιχάλης Κακιούζης ήταν ο «διαπραγματευτής» της γρήγορης μεταγραφής που ολοκληρώθηκε χθες και αφού ο Μπουρούσης πέρασε τα ιατρικά τεστ τέθηκε στη διάθεση του Ντούσαν Ιβάνοβιτς.

«Είναι μια μεγάλη εμπειρία για μένα και μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου που θα αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα. Εστω και αν είναι μόνο για ένα μήνα», τόνισε ο Γιάννης Μπουρούσης για να προσθέσει πως «θα πάω να κάνω τις προπονήσεις μου και να πείσω τον Ιβάνοβιτς ότι καλά έκανε και με πήρε».

Αγώνας δρόμου

Η Μπαρτσελόνα έκανε αγώνα δρόμου, ώστε ο Μπουρούσης να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς των πλέι οφ, κόντρα στη Ρεάλ, η οποία πριν από δύο ημέρες ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον Ρίματς, με τον οποίο ο Μπουρούσης ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ. Οι προημιτελικοί των ισπανικών πλέι οφ θα αρχίσουν αύριο και όλες οι φάσεις θα κριθούν στις τρεις νίκες. Ισως ο Γιάννης Μπουρούσης να αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια με τη φανέλα των «μπλάου γκράνα». Στο ισπανικό πρωτάθλημα αγωνίστηκαν, εφέτος, ο Κακιούζης (Μπαρτσελόνα), οι Ντικούδης και Σκλάβος (Βαλένθια), καθώς και οι Γιαννούλης και Κόμματος (Κάχα Σαν Φερνάντο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή