Ο Ολυμπιακός φοβάται την… τρικλοποδιά στο Μαρούσι

Ο Ολυμπιακός φοβάται την… τρικλοποδιά στο Μαρούσι

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά οι επτά παίκτες του Αμαρουσίου που δεν θα παίζουν και θα βρίσκονται στον πάγκο, θα πρέπει να δημιουργήσουν και καλή… εξέδρα για τον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (18.00, SuperSport)! Βέβαια, σε καμία περίπτωση, ο κόσμος δεν κερδίζει ή δεν χάνει αγώνες. Και κατά αυτή την έννοια και οπτική γωνία, το Μαρούσι έχει συνηθίσει να παίζει χωρίς κόσμο στην εξέδρα και βρίσκει τις ψυχικές δυνάμεις να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες των αγώνων του. Ο Ολυμπιακός, εξάλλου, έφυγε ηττημένος από την έδρα του Αμαρουσίου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος…

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν «εκρηκτικοί» στα τρία, πρώτα δεκάλεπτα του προχθεσινού ημιτελικού και πρόλαβαν να «φυλάξουν» δυνάμεις για το σημερινό παιχνίδι, ενώ ο Καζλάουσκας ήταν επικριτικός για τη χαλάρωση των παικτών του στην τελευταία περίοδο: «Το παιχνίδι τελειώνει στο τελευταίο σφύριγμα και όχι στο 35. Οταν θες να είσαι μεγάλη ομάδα και κερδίζεις 30 πόντους πρέπει να προσπαθείς να τους κάνεις 40. Οταν κερδίζεις 20 να τους κάνεις 30. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε, γιατί κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε ακριβά». Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Μαρούσι στοχεύει στην ισοφάριση της πρώτης ήττας, με πολύ καλύτερη εμφάνιση απ’ αυτή που πραγματοποίησε στο ΣΕΦ.

«Εχει αρκετό δρόμο μέχρι τον τελικό. Βλέπουμε μόνο το Μαρούσι και δεν ασχολούμαστε με τον Παναθηναϊκό» είπε ο Τάιους Εντνι, ενώ στο Μαρούσι, ο Παναγιώτης Γιαννάκης ζήτησε μόνο ένα πράγμα από τους παίκτες του: «Να είμαστε… εμείς και αντιπροσωπευτικοί στις δυνατότητες μας». Για τον Χριστόφορο Στεφανίδη, το Μαρούσι «αποφορτίστηκε» από την ήττα του πρώτου ημιτελικού: «Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι, γιατί δεν υπάρχουν κι άλλα περιθώρια. Το 2-0 δύσκολα ανατρέπεται, ενώ το 1-1 μας δίνει δύναμη να πάμε πιο μακριά». Στη χθεσινή προπόνηση έλαβε μέρος και ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Καράγκουτης. Ενώ, ο Κόλιεβιτς, δεν θα παίξει σήμερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή