Σάντος: Δεν μπορούσα να μείνω με τέτοιο μπάτζετ

Σάντος: Δεν μπορούσα να μείνω με τέτοιο μπάτζετ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που η προπονητολογία φουντώνει στην ΑΕΚ, ο απερχόμενος Φερνάντο Σάντος εμφανίστηκε λαλίστατος προς τους συμπατριώτες του. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας στην εφημερίδα O’ Jogo, αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησης από την «Ενωση».

Βέβαια, αν και δεν αναφέρθηκε ξεκάθαρα σε πρόσωπα και καταστάσεις, άφησε να εννοηθεί πως με τα εφόδια που του δόθηκαν πέτυχε πιο πολλά απ’ όσα θα γίνονταν. «Αντιλήφθηκα ότι το πρότζεκτ για το οποίο μιλούσαμε ήταν αμφίβολο αν θα γινόταν. Το αρχικό σχέδιο ήταν να φέρω την ΑΕΚ εκεί που ιστορικά ανήκει. Δηλαδή, στις πρώτες θέσεις, στις τρεις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Προσπάθησα και την πρώτη χρονιά τερματίσαμε τρίτοι, ενώ φέτος καταλάβαμε τη δεύτερη θέση, ενώ ήμασταν και φιναλίστ του Κυπέλλου. Ολα αυτά, με ένα μπάτζετ πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Δεν είναι δυνατόν να πετύχεις κάτι παραπάνω».

Στη συνέχεια ακολούθησε η σύγκριση με τον Ολυμπιακό… «Αυτό που ήθελα ήταν να βελτιώσω την ομάδα. Να κατακτήσουμε τον τίτλο και να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το να πετύχεις κάτι τέτοιο με αυτό το μπάτζετ, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει 30 εκατομμύρια ευρώ, είναι πολύ δύσκολο, για να μην πω αδύνατο. Ετσι, πήρα την απόφαση να φύγω».

Ωστόσο, αυτό που κρατάει είναι τα καλά λόγια των παικτών και του κόσμου στο πρόσωπό του. Παράλληλα απέφυγε να μιλήσει για το δικό του μέλλον, με τις πληροφορίες για ενδιαφέρον της Μπενφίκα και της Ατλέτικο Μαδρίτης να εντείνονται.

Εν τω μεταξύ, την ύπαρξη πρότασης συνεργασίας από την ΑΕΚ αποκάλυψε ο Αγγελος Χαριστέας, με δηλώσεις του στον SuperSport FM. «Εγινε την εποχή που υπέγραψα στη Βέρντερ. Την επόμενη μέρα υπήρχε πρόταση να υπογράψω στην ΑΕΚ από τον Μάκη Ψωμιάδη, αλλά είχα ήδη υπογράψει στη γερμανική ομάδα». Ο διεθνής επιθετικός έπλεξε επίσης το εγκώμιο του Ντέμη Νικολαΐδη λέγοντας ότι «δεν κολλάει πουθενά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή