ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πρόταση αγοράς καταθέτει ο Τσακίρης

Μ’ επίσημη πρόταση που θα κατατεθεί στην ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος την 25η Μαΐου και θα ζητείται η αγορά της, απάντησε άμεσα ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, κ. Κώστας Τσακίρης, στην προθεσμία που έθεσε ο Αχιλλέας Μπέος, μέχρι το τέλος του μηνός, για να διαπραγματευτεί τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών. Ο κ. Τσακίρης στον οποίο ο Μπέος αναγνώρισε δημοσίως ότι πρόκειται για πανιώνιο παράγοντα, θα προχωρήσει στη διαδικασία υποβολής οικονομικής πρότασης που θα ανταποκρίνεται στο ιστορικό μέγεθος του συλλόγου, αλλά και στις μεγαλύτερες προοπτικές που μπορεί να δώσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΕΘΝΙΚΗ

Υποχώρησε στην 20ή θέση

Μία θέση υποχώρησε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στην κατάταξη της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Βρίσκεται πλέον στην 20ή θέση με 694 βαθμούς. Την ίδια ώρα, δεν σημειώθηκαν σημαντικές μεταβολές στις θέσεις των αντιπάλων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2008: Τουρκία: 14η (-1), Νορβηγία: 40ή (αμετάβλητη), Βοσνία: 63η (αμετάβλητη), Ουγγαρία: 76η (-1), Μολδαβία: 104η (αμετάβλητη). Μάλτα: 125η (-2). Στην κορυφή παραμένει η Βραζιλία.

ΕΠΟ ΓΙΑ ΝΙΚΑΙΑ

Στήριγμα στην Αρση Βαρών

Τη συμπαράστασή της προς την Ομοσπονδία της Αρσης Βαρών, στον αγώνα για να διατηρήσει στην κατοχή της το Ολυμπιακό Γυμναστήριο άρσης βαρών στη Νίκαια, εξέφρασε η ΕΠΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες. Το ευρύτερα γνωστό σαν Σπίτι της Αρσης Βαρών κινδυνεύει από την αντιαθλητική πολιτική που εφαρμόζει η εταιρεία «Ολυμπιακά Ακίνητα» που δημιουργεί προβλήματα σχεδόν σε όλες τις ομοσπονδίες και γι’ αυτόν το λόγο καλούμε το αθλητικό κίνημα να υπερασπιστεί τους χώρους του, όπου αναδεικνύονται, μέσα από τις παραγωγικές διαδικασίες των ομοσπονδιών, νέοι αθλητές, τονίζεται στη ανακοίνωση της ΕΠΟ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΣΠΑΝΟΣ

«Ιντερτότο αντί UΕFΑ…»

«Η ομάδα θα παίξει 15 και 22 Ιουνίου στον θεσμό του Ιντερτότο, με στόχο να προκριθούμε στο UEFA. Θα σας έλεγα, εάν δεν ζούσαμε στην Ελλάδα, ότι ο Ατρόμητος δικαιούται βάσει των κανονισμών να βρίσκεται σήμερα στο κύπελλο UEFA», υποστήριξε χθες ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Και πρόσθεσε: «Θεσπίστηκε ένας αθλητικός νόμος πριν από δύο χρόνια, που θέτει τις προϋποθέσεις για τη λειτουργία των ανωνύμων εταιρειών. Αυτό που περιμένει ο Ατρόμητος από τους θεσμούς, είτε λέγεται ΕΠΟ είτε Πολιτεία, είναι να τηρηθούν οι κανονισμοί. Ο Ατρόμητος πρέπει και δικαιούται να παίξει στο κύπελλο UEFA». Ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου είναι από χθες ο 26χρονος επιθετικός της Καλλιθέας Γιάννης Λαζανάς και ο 20χρονος Κώστας Παγώνης του Ακράτητου. Ο Λαζανάς υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια, ενώ ο Παγώνης τετραετές συμβόλαιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή