Τελικώς, θα είναι τελικός;

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πράξη τέταρτη και τελευταία ή προτελευταία η σημερινή, στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών; Τελευταία θα είναι αν νικήσει ο Εθνικός, οπότε θα συμπληρώσει τρεις νίκες και θα διακόψει την επταετή κυριαρχία του Ολυμπιακού. Προτελευταία θα είναι εάν ο Ολυμπιακός επικρατήσει και ισοφαρίσει τις νίκες σε 2-2. Ο αγώνας, που θα γίνει στον κολυμβητήριο του Πειραιά, θα αρχίσει στις 6 μ.μ. «Γηπεδούχος» είναι ο Εθνικός, που θα έχει την υποστήριξη περισσότερων φίλων του από ό,τι ο «φιλοξενούμενος».

Ο κάτοχος του τίτλου, που πέρσι επικράτησε του Εθνικού στη σειρά των τελικών με 3-2 νίκες, δεν έχει πείσει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτό τον καιρό. Ηδη, από τους ημιτελικούς αγώνες με τον Πανιώνιο φάνηκε να είναι εκτός φόρμας, έστω και αν προκρίθηκε με 2-1 νίκες. Να υπενθυμίσουμε ότι στην κανονική περίοδο πέτυχε 21 νίκες και μία ισοπαλία με τον Εθνικό. Στα πλέι οφ «μετράει» τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες. Παρά ταύτα, ο προπονητής του, Βαγγέλης Πάτερος, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να νικήσει σήμερα, εφόσον παίξει σοβαρά και περιορίσει τα λάθη.

Στον Εθνικό δεν θριαμβολογούν. Τονίζουν ότι έχουν κάνει μεγάλο βήμα προς τον τίτλο, αλλά όπως φυσιολογικά λέει ο Κ. Κοκκινάκης, ακόμη δεν έχει κριθεί κάτι.

-Τα Χανιά κατέκτησαν το εφηβικό πρωτάθλημα. Στον τελικό επεβλήθησαν του Πανιώνιου με 11-5. Τρίτος αναδείχθηκε ο Νηρέας Χαλανδρίου, που στον μικρό τελικό νίκησε τη Βουλιαγμένη στα πέναλτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή