ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, η δημόσια εμφάνισή του, καθώς και οι δηλώσεις του επιβεβαιώνουν πως είναι πολύ εύκολο να δημιουργούνται εντυπώσεις. Το όλο κλίμα που δημιουργήθηκε εδώ και μήνες από τους εκπροσώπους του στην Ελλάδα βοήθησε ώστε οι οπαδοί του «Δικεφάλου» να θεωρούν τον εκ Ρωσίας επιχειρηματία «Μεσσία».

ΕΞΑΛΛΟΥ, από την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει φτάσει η ΠΑΕ, μόνον ένας «Μεσσίας» μπορεί να τη βγάλει. Και επειδή δεν μπορεί αυτός να είναι πάλι η Πολιτεία, οι φίλοι της μεγάλης ομάδας της Θεσσαλονίκης πίστεψαν στον κ. Σαββίδη.

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ, όπως τουλάχιστον δήλωσε, και ήθελε και μπορούσε να βγάλει την ΠΑΕ από την οικονομική ανυποληψία και να οδηγήσει την ομάδα προς μεγάλους στόχους. Αρκεί, όπως είπε, να έχει την πλήρη εικόνα της κατάστασης, στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

ΑΥΤΗ η τελευταία επισήμανση… έβαλε ψύλλους στα αυτιά κάποιων σε αντίθεση μ’ αυτούς που περίμεναν την επαύριον τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή… Ευρώπης. Διότι, όταν κάποιος παρουσιάζεται να έχει τόσα χρήματα, ώστε ν’ αγοράσει όχι μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά και όλη τη Θεσσαλονίκη, αυτό το… ψείρισμα δημιουργεί υποψίες.

ΚΑΙ για τις οικονομικές δυνατότητες του υποψηφίου, αλλά και για τις προθέσεις του. Σύμφωνοι, δεν είπαμε να αγοράσει… πατάτες στο σακί, αλλά τι διαφορά θα είχε αν έδινε πέντε πάνω, πέντε κάτω.

ΦΥΣΙΚΑ και δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τις προθέσεις του κ. Σαββίδη, όμως τελικά και αυτό το σίριαλ είχε κακό τέλος για τον ΠΑΟΚ. Αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί έχουμε βαρεθεί τη μονοτονία της τριαρχίας του κέντρου, που εξελίσσεται σε… πειραϊκή μοναρχία.

ΓΙ’ AYTO χρειάζεται μεγάλη -ειδικά από την Πολιτεία- προσοχή, κάθε φορά που παρουσιάζεται κάποιος, γνωστός ή άγνωστος, που θέλει να «σώσει» μία ομάδα. Διότι ναι, το ποδόσφαιρό μας έχει μεγάλη ανάγκη από επενδυτές. Επενδυτές όμως που θα βάλουν λεφτά, με σκοπό -φυσικό είναι- το κέρδος. Και όχι από επενδυτές που θα βάλουν… αέρα και αφού τον μετατρέψουν σε μετοχές, θέλουν σε δύο-τρία χρόνια να τις πουλήσουν για χρυσές. Από τους τελευταίους έχουμε χορτάσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή