Ανοίγει τα χαρτιά του

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή επίσημη παρουσίαση του Χανς Μπάκε, σε συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι στην Παιανία. Ο Σουηδός τεχνικός έχει ήδη δώσει ένα πρώτο δείγμα γραφής της φιλοσοφίας και των σκέψεών του, μιλώντας στο PAO NEWS, αλλά υπήρχαν τότε πολλοί περιορισμοί στο πεδίο της συζήτησης. Ο Παναθηναϊκός είχε προπονητή τον Μαλεζάνι και ένα ακόμη παιχνίδι στη Λάρισα, που ενδεχομένως να αποδεικνυόταν καθοριστικό στο φινάλε του πρωταθλήματος, οπότε ο ίδιος ο Μπάκε είχε ζητήσει να μην αναφερθεί σε τίποτα συγκεκριμένο γύρω από την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, για να μη διαταράξει την ηρεμία τους. Ως εκ τούτου, η συζήτηση περιστράφηκε στον ίδιο, την καριέρα και τις γενικές απόψεις του περί ποδοσφαίρου, απ’ όπου βγήκαν κάποια συμπεράσματα, τα οποία αναμένεται να γίνουν σήμερα περισσότερο συγκεκριμένα.

Συν τοις άλλοις, από τότε μέχρι σήμερα έχουν μεσολαβήσει αρκετά πράγματα στο εσωτερικό της ομάδας, με κυρίαρχο θέμα, φυσικά, το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων για την παραμονή του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Είναι ένα θέμα που έχει προκαλέσει κλυδωνισμούς στον Παναθηναϊκό και έχει διχάσει τους οπαδούς του, άρα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτησή του. Αναμένεται, επίσης, να ξεκαθαρίσει αν θα υπολογίζει στα πλάνα του τον Λουτσιάν Σανμαρτεάν, ενώ ίσως δώσει ένα στίγμα των μεταγραφικών αναζητήσεων του Παναθηναϊκού.

Λόβενκραντς: Μιλήσαμε

Ενας από τους υποψήφιους είναι και ο Πέτερ Λόβενκραντς, ο οποίος έκανε νέες δηλώσεις χθες μέσω των ερτζιανών και κεντρίζει με τη στάση το ενδιαφέρον του κόσμου. «Είχα επικοινωνία με τον Χανς Μπάκε. Μιλήσαμε για κάποια ζητήματα, αλλά δεν έγινε εκτεταμένη κουβέντα καθώς ο χρόνος ήταν πολύ λίγος. Εχω μιλήσει με αρκετές ομάδες, όπως και ο ατζέντης μου. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Σάλκε. Τις επόμενες ημέρες θα καθίσω να μελετήσω όλες τις προτάσεις και στη συνέχεια θα πάρω την τελική μου απόφαση. Θέλω η ομάδα που θα πάω να έχει στόχους, να με θέλει πραγματικά και να με κάνει ευτυχισμένο» τόνισε στον Supersport FM ο 26χρονος Δανός μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε: «Δεν έχω πρόβλημα με το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα αγωνίζεται στο UEFA. Απόδειξη είναι ότι συζήτησα και με τη Ρέιντζερς το ενδεχόμενο να παραμείνω, παρά το ότι δεν θα παίξει φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΛεΓκουέν μου είπε πως με υπολογίζει, αν θα τα βρω με την ομάδα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή