Κωνσταντίνου: Βάζουμε ευρωπαϊκές βάσεις

Κωνσταντίνου: Βάζουμε ευρωπαϊκές βάσεις

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Αντώνη Νικοπολίδη, ένας ακόμη πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πήρε στα χέρια του την κάρτα μέλους στον πειραϊκό σύλλογο. Ο λόγος για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, ο οποίος έγινε μέλος σε ειδική εκδήλωση που φιλοξενήθηκε χθες στην αίθουσα εργασίας Τύπου του Σταδίου Καραϊσκάκη. «Γίνεται μια προσπάθεια από τον Ολυμπιακό εδώ και πολλά χρόνια. Ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού εδώ κι ένα χρόνο και φυσιολογικά είμαι κι εγώ μέλος του συλλόγου. Ο κόσμος με έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή. Οταν έρχεσαι από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, περιμένεις να δεις τις αντιδράσεις του κόσμου. Ο κόσμος βοήθησε όπως και οι συμπαίκτες μου και όλοι στον Ολυμπιακό και αυτό φάνηκε και από εμένα προσωπικά μέσα στο γήπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Κύπριου επιθετικού.

Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς, στρέφοντας παράλληλα το βλέμμα του στο μέλλον, ανέφερε: «Αυτή η χρονιά ήταν πολύ πετυχημένη στον Ολυμπιακό. Ηταν η πρώτη μου χρονιά στην οποία καταφέραμε να πάρουμε το νταμπλ και εύχομαι και την επομένη να κάνουμε το ίδιο και παράλληλα μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη, κάτι που όλοι θέλουμε πάρα πολύ. Πιστεύω να είμαστε όλοι δυνατοί για να το καταφέρουμε».

Η κουβέντα έφθασε και στην Ευρώπη. Ρωτήθηκε ο Κύπριος αν στην  περίοδο που έφυγε μπήκαν οι βάσεις ώστε οι νταμπλούχοι να κάνουν την υπέρβαση στην Ευρώπη: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω στην Ευρώπη αφού κάθε χρόνο κερδίζει εμπειρίες. Βάζει σιγά σιγά τις βάσεις. Η Ευρώπη είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα, όχι μόνο για τις ελληνικές ομάδες αλλά για όλες όσες αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Χρειάζονται πολλοί παράγοντες για να κάνεις μια καλή πορεία στην Ευρώπη κι ελπίζω φέτος να τους έχουμε κι εμείς για να κάνουμε την υπέρβαση».

Στο μεταξύ, ο Βάλλας συμφώνησε να ανανεωθεί το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια και εν συνεχεία να παραχωρηθεί δανεικός στον Ηρακλή ως αντάλλαγμα του Λαγού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή