Ο 5ος τελικός θα δώσει τίτλο

Ο 5ος τελικός θα δώσει τίτλο

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και τώρα «όλα για όλα» το Σάββατο. Αύριο «τελειώνουν τα ψέματα» στο πρωτάθλημα πόλο ανδρών. Ο Ολυμπιακός επεβλήθη χθες του Εθνικού με 8-6 (3-3, 2-0, 2-2, 1-1) και ισοφάρισε 2-2 στις νίκες. Η παράδοση, που υπάρχει από τους περυσινούς τελικούς, με τους ίδιους αντιπάλους, συνεχίστηκε για ένατο αγώνα. Νίκησε ο «φιλοξενούμενος». Αυτός, δηλαδή, που είχε λιγότερους οπαδούς. Τούτο έκανε τον προπονητή του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Πάτερο να πει, με χιουμοριστική διάθεση «το άσχημο είναι ότι το Σάββατο παίζουμε εντός έδρας». Ο Ολυμπιακός, με τον οποίο δεν αγωνίσθηκε ο τραυματίας, Θωμάκος, νίκησε εύκολα, από ένα σημείο και μετά. Μπορεί να έχανε με 1-3, αλλά έπειτα προηγήθηκε με 6-3 και δεν απειλήθηκε στη συνέχεια. Ο Εθνικός έκανε πολλά επιπόλαια λάθη, ενώ επιθετικά, ειδικά όταν έπαιζε με παίκτη παραπάνω, και «μπλοκαρίστηκε» από την εξαιρετική άμυνα του Ολυμπιακού και έκανε λανθασμένες επιλογές. Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά το 3-1, σημείωσε ξανά γκολ έπειτα από 14΄53΄΄.

ΕΘΝΙΚΟΣ (3/13 στον παίκτη παραπάνω): Καραμπέτσος, Μυλωνάκης, Μάζης, Κοκκινάκης 1, Σμιθ 1, Στελλάτος 2, Βλοντάκης 1 (Χατζηκυριακάκης 1, Κ. Δήμου, Μπλάνης, Καρούντζος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2/7): Δεληγιάννης, Νικ. Κόχειλας 1, Χατζηθεοδώρου 1, Θεοδωρόπουλος, Ντόσκας 1, Νίκιτς 2, Σχίζας 1 (Πλατανίτης 1, Ψύχος 1, Σαλπαδήμας).

Ενα ήταν το σοβαρό σφάλμα των διαιτητών, κ. Σκαλοχωρίτη και Βασιλείου. Ο δεύτερος δεν καταλόγισε βούλιαγμα της μπάλας από τον Νίκιτς, αλλά πέναλτι, με αποτέλεσμα ο Χατζηθεοδώρου να ισοφαρίσει σε 3-3.

– Παραξένεψε μια δήλωση, που έκανε ο Δεληγιάννης μετά τον αγώνα. «Με τα προβλήματα που έχουμε, αν πάρουμε κι αυτόν τον τίτλο, θα “γελάσει το παρδαλό κατσίκι”». Οταν ο κ. Πάτερος πληροφορήθηκε την δήλωση, δεν εξεπλάγη. Αντιθέτως, είπε, ότι πράγματι υπάρχουν προβλήματα, τα οποία είναι εν γνώσει τη διοίκησης.Ν. Α. Κων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή