Πάτερος: Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου

Πάτερος: Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτή τη φορά, ο Βαγγέλης Πάτερος ήταν ευδιάθετος μετά τη λήξη του αγώνα. Φυσιολογικό, αφού είναι προπονητής του Ολυμπιακού. Λίγο πριν τον είχαν ασπαστεί άνθρωποι του Εθνικού.

«Κι εγώ τους φιλώ. Δεν έχω να χωρίσω κάτι με κανέναν. Η αντιπαλότητα στο παιχνίδι είναι διαφορετικό πράγμα από τις σχέσεις των ανθρώπων», λέει. Για τον αγώνα τόνισε: «Κλειδί ήταν η άμυνα στον παίκτη, λιγότερο και οι καλές επιλογές στην επίθεση. Στον τελευταίο αγώνα θα μετρήσουν η ψυχή και το ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη. Ελπίζω οι παίκτες μου να θέλουν άλλον ένα τίτλο. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτούς σήμερα (χθες), διότι αυτό το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο από το δεύτερο, που νικήσαμε, αφού αν χάναμε, χάναμε και τον τίτλο. Αν παίξουμε ξανά έτσι πιστεύω ότι θα νικήσουμε. Στον δεύτερο και στον τέταρτο αγώνα ήταν η τακτική που έπαιξε ρόλο, ενώ στο πρώτο και στο τρίτο, οι προσωπικές ενέργειες».

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Σήμερα (χθες), πάντως, δεν παίξαμε καλά. Κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση, όπου είχαμε λανθασμένες επιλογές. Ο Ολυμπιακός, φυσικά, δεν είναι τυχαία ομάδα. Είναι πολύ έμπειρος. Τα ντέρμπι έτσι είναι. Πότε νικάς, πότε χάνεις», μας είπε ο Κοκκινάκης, απαντώντας στην ερώτησή μας, πώς εξηγείται ο Εθνικός να νικά όταν παίζει με λιγότερους οπαδούς και να χάνει μπροστά στο πλήθος των φίλων του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή