Στον λαβύρινθο του Γούμενου ο ΠΑΟΚ

Στον λαβύρινθο του Γούμενου ο ΠΑΟΚ

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ακόμη μέρα πέρασε χωρίς σημαντικές εξελίξεις στα διοικητικά θέματα του ΠΑΟΚ, μιας και άπαντες τηρούν σιγήν ιχθύος στις κινήσεις τους. Ο Γιάννης Γούμενος αφήνει έντεχνα να διαρρεύσει από το περιβάλλον του ότι παραμένει στην Αθήνα και συνεχίζει τις επαφές με πολύ γνωστό επιχειρηματία. Ομως αυτό ακούγεται από την Τρίτη το απόγευμα, χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη και όπως είναι αναμενόμενο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πλέον βλέπουν να χάνεται από τον ορίζοντα κάθε λύση.

Ο δεύτερος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο Βασίλης Παγώνης, πάντως προχώρησε σε μια κίνηση, σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή όπου κινείται ο Γούμενος. Συγκεκριμένα υπέγραψε χθες το πληρεξούσιο διαπραγμάτευσης και πώλησης των μετοχών της εταιρείας από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή. Βέβαια ήταν μία κίνηση που είχε δεσμευτεί να κάνει ο Γιάννης Γούμενος από την Τρίτη, όμως δεν το έκανε με τη δικαιολογία ότι βρίσκεται στην Αθήνα αναζητώντας αγοραστή. Πλέον ο Θανάσης Κατσαρής έχει τη δυνατότητα από χθες να διαπραγματεύεται τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς όμως να έχει και το δικαίωμα να μπορεί να υπογράψει για την πώλησή τους.

Μέσα σε όλο αυτόν τον πανικό οι καταληψίες οπαδοί συνεχίζουν τις συσκέψεις τους για τη στάση που θα κρατήσουν σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση στο διοικητικό πρόβλημα της ομάδας. Προς στιγμήν αποφασίστηκε να σταματήσει η κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ, κάτι που τελικά δεν θα συμβεί και πλέον εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο συλλαλητηρίου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Φυσικά η συγκεκριμένη κατάσταση δεν εμποδίζει στο ελάχιστο τον Ιφεάνι Ουντέζε να επιμένει, προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται. Ο ποδοσφαιριστής έδωσε προθεσμία μέχρι σήμερα προκειμένου να δει να αυξάνεται το ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό. Σε διαφορετική περίπτωση θα καταθέσει αρχικά προσφυγή στην ΕΠΑΕ προκειμένου να δώσει χρονικό περιθώριο δέκα ημερών στον ΠΑΟΚ για να έρθει σε διακανονισμό μαζί του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή