ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΕΛΕ ΓΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

«Να αποβάλει τον τίτλο του φαβορί»

Τον τίτλο του φαβορί θα πρέπει ν’ αποβάλει από πάνω της η Βραζιλία εάν θέλει να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, σύμφωνα με το «μαύρο διαμάντι» του ποδοσφαίρου. «Η Βραζιλία θεωρείται φαβορί και με αυτόν τον τίτλο δεν μπορεί να κερδίσει. Τα φαβορί πάντα χάνουν. Ποτέ δεν ήθελα να θεωρούμαι φαβορί. Υποψήφια γι’ αυτό τον τίτλο πρέπει να θεωρηθεί η Γερμανία. Η Ιταλία είναι πολύ καλή, ενώ και η Αγγλία επίσης έχει πολύ δυνατή ομάδα», τόνισε ο Πελέ χαρακτηριστικά.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Στις 24/5 το μπαράζ

Την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει γνωστή η πέμπτη ομάδα που θα εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τη Β΄ Εθνική, μετά τους Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Εθνικό. Με απόφαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΠΑΕ, ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον Πανθρακικό (θα είναι ο τυπικά γηπεδούχος) και τον Μεσσηνιακό θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου, στο γήπεδο «Αλκαζάρ» (18:00).

 

ΙΩΝΙΚΟΣ

Περιμένει Λετιέρι

Τη Δευτέρα θ’ απαντήσει ο Γκαμπριέλ Λετιέρι αν επιθυμεί να παραμείνει στον Ιωνικό. Στη συνάντηση που είχε μαζί του ο Χρήστος Κανελλάκης του δήλωσε πως επιθυμία της διοίκησης είναι η συνέχιση της συνεργασίας τους.

ΜΠΑΓΕΡΝ

Παρελθόν ο Ζε Ρομπέρτο

Τέλος ο Ζε Ρομπέρτο από την Μπάγερν Μονάχου. «Του ευχόμαστε να κάνει ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο και καλή επιτυχία σε όποια ομάδα συνεχίσει», επισήμανε ο γενικός αρχηγός των Βαυαρών Ούλι Χένες. Ετσι, μετά τους Μπάλακ, Γέρεμις και Λιζαραζού, ο Βραζιλιάνος γίνεται ο τέταρτος παίκτης που αποχωρεί από τους νταμπλούχους.

ΠΣΑΠ ΓΙΑ ΠΟΝΤΟ

«Ημέρα μνήμης»

Ανακοίνωση με αφορμή τη συμπλήρωση 87 χρόνων από τον χαμό χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών: «Ο ΠΣΑΠ αντιμετωπίζει την 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης και πένθους, αναγνωρίζοντας ότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχασθεί ο χαμός χιλιάδων Ελλήνων που ξεψύχησαν, υπερασπίζοντας τις προαιώνιες εστίες του Ελληνισμού και το δικαίωμα στην ελευθερία. Είναι, άλλωστε, πολλοί οι Ελληνες ποδοσφαιριστές, αλλά και γενικώς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, οι οποίοι είναι ποντιακής καταγωγής και πάντα έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία και υπερηφάνεια για τις ρίζες τους, τις οποίες ποτέ δεν πρόκειται να λησμονήσουν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή