Τέλος Σαπάνης και Κόντης από ΑΕΚ

Τέλος Σαπάνης και Κόντης από ΑΕΚ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο σχεδιασμός της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν προχωράει και χωρίς προπονητή. Μετά τους Μάλμπασα και Σοάρες ήρθε χθες η ώρα των Σαπάνη, Κόντη να ενημερωθούν ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της επόμενης σεζόν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν χθες με τον Ιλια Ιβιτς, όπου ο τεχνικός διευθυντής της «Ενωσης» εξήγησε στους ίδιους και στους εκπροσώπους τους ότι η διοίκηση θα προχωρήσει σε λύση της συνεργασίας τους. Τόσο ο Κόντης, όσο και ο Σαπάνης επιφυλάχθηκαν ν’ απαντήσουν εντός των επομένων ημερών, αφού δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη. Ο πρώτος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, ενώ ο δεύτερος δύο.

Οπως γίνεται αντιληπτό, η υπόθεση της αποδέσμευσης του Μίλτου Σαπάνη δεν είναι τόσο απλή, καθώς θέλει πρώτα ν’ αποζημιωθεί και μετά να βάλει την υπογραφή του. Αυτό σημαίνει πως θα γίνει και νέο ραντεβού, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή». Ο 30χρονος μέσος ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα, αλλά τη μία χρονιά που έμεινε, δεν είχε την προσφορά που περίμεναν οι διοικούντες. Βέβαια, αντιμετώπισε και πολλά προβλήματα τραυματισμού.

Ο Χρήστος Κόντης έμεινε στην ΑΕΚ δύο χρόνια και ειδικά την πρώτη χρονιά, ήταν βασικό στέλεχος. Φέτος η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα και αυτό είναι πιθανότατα η αιτία της αποδέσμευσής του. Από την ομάδα αναμένεται να φύγουν και άλλοι ποδοσφαιριστές, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Σημαντικό ρόλο στο θέμα της ανανέωσης θα παίξει ο νέος προπονητής, για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θ’ ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Ο Ντέμης Νικολαΐδης φέρεται να έχει ήδη κάνει επαφές με κάποιους τεχνικούς. Κριτήριο επιλογής να είναι μικρός σε ηλικία, φιλόδοξος, να έχει εμπειρία στην ανάδειξη παικτών και στην καθιέρωση νεαρών ποδοσφαιριστών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή