Κρατάει το σίριαλ «Αγγελόπουλος»

Κρατάει το σίριαλ «Αγγελόπουλος»

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν αναμονή εξελίξεων στα διοικητικά θέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξακολουθούν να βρίσκονται όλοι όσοι ασχολούνται με την εταιρεία. Ο Γιάννης Γούμενος, σύμφωνα με τα όσα εξακολουθούν να διαρρέουν από το περιβάλλον του προέδρου, συνεχίζει στην Αθήνα τις επαφές με τον υποψήφιο αγοραστή. Το όνομα του Θόδωρου Αγγελόπουλου είναι πάντα στην επικαιρότητα χωρίς όμως να διαψεύδεται ή να επιβεβαιώνεται κάτι από τις δύο πλευρές. Οσο όμως δεν υπάρχει κάποια διάψευση, όλοι συνεχίζουν να ελπίζουν ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας θα είναι τελικά ο νέος ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει κάποια κατάληξη στο θέμα, είναι απόλυτα φυσιολογικό να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια όπως και το ενδεχόμενο να ξαναμπεί ενεργά στην υπόθεση και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο Ρώσος επιχειρηματίας δήλωσε ότι «είχε τη διάθεση να επενδύσει στον ΠΑΟΚ» και δεν τον έχει εγκαταλείψει αυτή η επιθυμία, όμως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να καθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Γιάννη Γούμενο. Η συμπεριφορά του προέδρου τις τελευταίες ημέρες όταν και τον αγνόησε παντελώς, καθιστά τον Σαββίδη αρνητικό σε όποια επαφή με τον Γούμενο και είναι διατεθειμένος να μιλήσει μόνο με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή, ο οποίος ζήτησε από τον υποψήφιο αγοραστή να μην κλείσει τον δίαυλο επικοινωνίας. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι ο Ερασιτέχνης δεν έχει το δικαίωμα πώλησης των μετοχών που παρέδωσαν οι Γούμενος και Παγώνης, αλλά μόνο το δικαίωμα της διαπραγμάτευσης.

Πάντως, ο Ιφεάνι Ουντέζε δεν είχε πλέον τη διάθεση να περιμένει τις εξελίξεις στην ΠΑΕ και προχώρησε σε κατάθεση προσφυγής, ζητώντας το ποσό των 185 χιλιάδων ευρώ και φυσικά την ελευθερία του.

– Στον Ηρακλή, ο Παναγιώτης Λαγός έδωσε νέα διάσταση στη φημολογούμενη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, λέγοντας πολύ απλά πως «όλα αυτά που ακούγονται είναι ανοησίες. Θα φύγω από την ομάδα μόνο όταν το θελήσω εγώ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή